Άρης μεταγραφές: «Ο Άρης απέκτησε το 60% των δικαιωμάτων του Άλβαρο Ζαμόρα»

Άρης μεταγραφές: «Ο Άρης απέκτησε το 60% των δικαιωμάτων του Άλβαρο Ζαμόρα»

Ο Ζαμόρα

bet365

Σύμφωνα με tweet δημοσιογράφου από την Κόστα Ρίκα, ο Άρης απέκτησε το 60% των δικαιωμάτων του Άλβαρο Ζαμόρα καθώς το υπόλοιπο ποσοστό παρέμεινε στην κυριότητα της ομάδας του (σ. σ. Σαρπίσα).

Ο Άρης επιβεβαίωσε τη συμφωνία για την απόκτηση του 21χρονου Κοσταρικανού winger δίχως την κοινοποίηση περαιτέρω λεπτομερειών. Σύμφωνα με tweet του δημοσιογράφου, Κέβιν Χιμένεθ, αυτή θυμίζει τη συμφωνία που είχαν κάνει οι «κίτρινοι» για τη μεταγραφή του Λούις Πάλμα καθώς αφήνουν σημαντικό ποσοστό των δικαιωμάτων στην ομάδα του στην Κόστα Ρίκα.

«Η συμφωνία προβλέπει συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών. Ο Άρης απέκτησε το 60% των δικαιωμάτων του Θαμόρα και η Σαρπρίσα διατηρεί το 40% σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη. Σύμφωνα με πηγές από τη Σαπρίσα, οι διαπραγματεύσεις που έγιναν από τον Άνχελ Καταλίνα με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Τζόναθαν Ντεάρτε ήταν καταλυτικές για την τελική συμφωνία και τελικώς οδήγησαν σε αυτή», αναφέρει στο tweet ο δημοσιογράφος.

Ο Ζαμόρα

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί για τη μεταγραφή και του Λούις Πάλμα με τη διαφορά ότι ο Άρης είχε αποκτήσει ένα ποσοστό περί του 70% και το υπόλοιπο «μοιράστηκε» στην ομάδα του (Ντεπορτίβο Βίντα) και στον ατζέντη του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα