Προετοιμασία Ολυμπιακού: Το προπονητικό «σπίτι» των Πειραιωτών στην Αυστρία και η επτάδα των συνεργατών των Μαρτίνεθ και Κορδόν (vid)

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Το προπονητικό «σπίτι» των Πειραιωτών στην Αυστρία και η επτάδα των συνεργατών των Μαρτίνεθ και Κορδόν (vid)

Από την προπόνηση του Ολυμπιακού

bet365

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται στο Τιρόλο της Αυστρίας σε εξαιρετικές προπονητικές εγκαταστάσεις και ενώ οι Μαρτίνεθ και Κορδόν έχουν αρκετούς συνεργάτες. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ημέρα 4η επί αυστριακού εδάφους και ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο του φιλικό με την τσέχικη Σλοβάτσκο στο Σβατς (18.00, COSMOTE SPORTS TV 1). Από την άλλη το Olympiacos TV ανέβασε ένα εξαιρετικό βίντεο με πλάνα από τις πολύ καλές προπονητικές εγκαταστάσεις που δουλεύει η ομάδα του Μαρτίνεθ στην Αυστρία και το Τιρόλο (το προπονητικό του Μιλς / Βόντερς).

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Ο Μαρτίνεθ με τον Κορδόν από την άλλη έχουν τα επιτελεία τους που στο σύνολο είναι επτά άτομα (εάν προσθέσουμε και τη συνεργάτιδα του Μαρτίνεθ για θέματα των media θε είναι οκτώ). Στο team του Μαρτίνεθ είναι ως 2ος προπονητής ο Εσπινόλα Χιμένεθ, ως βοηθός και αναλυτής ο Γκαρθία Πεϊνάδο, ως γυμναστής ο Λαφουέντε Ναδάλες και ως προπονητής τερματοφυλάκων ο Λόπεθ Μενγκουάλ. Υπάρχει και ο φυσιοθεραπευτής Μπενασάρ Σάντσεθ. Ο Κορδόν ως αθλητικός διευθυντής έχει τον βοηθό του Ιγνάσιο Ναβάρο αλλά τον γιο του Χάιμε Κορδόν στο τμήμα scouting.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα