Παναθηναϊκός - Πετρολούλ: Πού και πότε θα δείτε το φιλικό των Πρασίνων

Παναθηναϊκός - Πετρολούλ: Πού και πότε θα δείτε το φιλικό των Πρασίνων

Ώρα και κανάλι για το φιλικό Παναθηναϊκού με Πετρολούλ

bet365

Ο Παναθηναϊκός δίνει το τρίτο και πιο δυνατό ως τώρα φιλικό προετοιμασίας στην Αυστρία, αντιμετωπίζοντας τη ρουμανική Πετρολούλ. Δείτε πού και πότε θα παρακολουθήσεατε

Το τρίτο του τεστ ενόψει της νέας σεζόν δίνει ο Παναθηναϊκός στην Αυστρία και το Bad Erlach, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Μετά τις φιλικές νίκες επί της αδύναμης Βίνερ Βικτόρια και της νεοφώτιστης στο σλοβενικό πρωτάθλημα, Ρογκάσκα, το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντιμετωπίζει την 8η του ρουμανικού πρωταθλήματος, Πετρολούλ, με στόχο να δείξει επί χόρτου όσα έχει δουλέψει τις τελευταίες μέρες, έχοντας πια και τον νεοαποκτηθέντα, Φίλιπ Τζούρισιτς στις επάλξεις.

Παναθηναϊκός - Πετρολούλ: Πού και πότε θα δείτε το ματς

Η σέντρα για την αναμέτρηση του Τριφυλλιού είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 και όπως και στα προηγούμενα δύο ματς θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη από τα κανάλια CosmotesportsHD, συγκεκριμένα από το Cosmotesport1HD. Φυσικά, μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το Live του Gazzetta.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα