ΑΕΚ μεταγραφές: Η Μπορντό επισημοποίησε την αγορά του Μισελέν

ΑΕΚ μεταγραφές: Η Μπορντό επισημοποίησε την αγορά του Μισελέν

Ο Μισελέν σε προπόνηση της ΑΕΚ

bet365

Ολοκληρώθηκε η πώληση του Κλεμάν Μισελέν στην Μπορντό καθώς η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε και τυπικά ότι ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του από την ΑΕΚ.

Χρήματα στα ταμεία της από τον δανεισμό του Κλεμάν Μισελέν στην Μπορντό έβαλε η ΑΕΚ καθώς όπως επισημοποίησαν και τυπικά αργά το βράδυ της Δευτέρας οι Γιρονδίνοι, προχώρησαν στην ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς που είχαν συμφωνήσει με την Ένωση.

Ο 26χρονος Γάλλος δεξιός μπακ είχε δοθεί το περσινό καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού στην Μπορντό για ένα χρόνο και το ποσό της υποχρεωτικής οψιόν αγοράς βάσει συγκεκριμένων συμμετοχών θα εξαρτιόταν ανάλογα με το αν θα προβιβαζόταν ή όχι η γαλλική ομάδα στην πρώτη κατηγορία.

Όπως ανακοίνωσε η Μπορντό, η οψιόν ενεργοποιήθηκε και ο Μισελέν υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον γαλλικό σύλλογο ως το καλοκαίρι του 2026. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Γαλλία το ποσό της μεταγραφής ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ.

Ο Μισελέν που είχε αποκτηθεί από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2021 πραγματοποίησε στη μία σεζόν που αγωνίστηκε με τους κιτρινόμαυρους 24 συμμετοχές με δύο ασίστ. Πέρυσι με την Μπορντό δεν κατάφερε στο τέλος να κερδίσει την άνοδο, πραγματοποιώντας 26 εμφανίσεις και έχοντας τρεις ασίστ στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και στο Κύπελλο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα