Ολυμπιακός: Ο Ουμτιτί στο... κάδρο για το κέντρο της άμυνάς του σύμφωνα με τους Ιταλούς και τους Ισπανούς (vid)

Ολυμπιακός: Ο Ουμτιτί στο... κάδρο για το κέντρο της άμυνάς του σύμφωνα με τους Ιταλούς και τους Ισπανούς (vid)

Ο Ουμτιτί

bet365

Ο Ουμτιτί ξανά στο μεταγραφικό προσκήνιο για την ομάδα του Ολυμπιακού σύμφωνα με πηγές και ρεπορτάζ από Ισπανία αλλά και Ιταλία.

ΜΜΕ όπως το Todomercadoweb υποστηρίζουν πως ο έμπειρος και αριστεροπόδαρος σέντερ μπακ που έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική Γαλλίας αν και με καταβολές από το Καμερούν, ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Ο Ουμτιτί είχε βρεθεί στο στόχαστρο των Πειραιωτών και πέρυσι.

Σύμφωνα με άλλες πηγές από την Ισπανία έχουν ξεκινήσει και επαφές των δύο πλευρών που θα ενταθούν τις επόμενες ημέρες. Επαφές για να υπάρξει τελική συμφωνία. Στα 29 του χρόνια ο Σαμουέλ Ουμτιτί έχει μείνει ελεύθερος (ενώ πέρυσι ήταν στη Λέτσε ως δανεικός κάνοντας 25 ματς).

Είναι παίκτης που έχει πάρει Μουντιάλ, Πρωταθλήματα Ισπανίας αλλά και Κύπελλα σε Γαλλία και Ισπανία. Με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα είχε 133 αγώνες με 2 γκολ και 1 ασίστ και με τη Λιόν 170 ματς με 5 γκολ και 3 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα