Άρης: Ανοίγει ξανά τον φάκελο «Ζαμόρα» με σκοπό τη συμφωνία

Άρης: Ανοίγει ξανά τον φάκελο «Ζαμόρα» με σκοπό τη συμφωνία

Ο Ζαμόρα

bet365

Ο Άρης κινείται εκ νέου για την απόκτηση του 20χρονου Κοσταρικανού, Άλβαρο Ζαμόρα, μια περίπτωση ποδοσφαιριστή η οποία τον απασχολεί από τον περασμένο Γενάρη.

Η ενασχόληση με την περίπτωση του Άλβαρο Ζαμόρα χρονολογείται από τις αρχές του χρόνου, πριν την έλευση του Ρόμπερτ Παλίκουτσα στη θέση του τεχνικού διευθυντή, καθώς είχε επιτευχθεί συμφωνία τόσο με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή όσο και με την ομάδα του (σ. σ. Ντεπορτίβο Σαπρίσα) η οποία όμως δεν επικυρώθηκε όταν έφτασε η στιγμή υπογραφής των συμφωνητικών. Η ομάδα του ποδοσφαιριστή προέβαλε μεγαλύτερη απαίτηση κι έτσι δεν ολοκληρώθηκε η συμφωνία. Πριν από περίπου δύο μήνες, τα media της Κόστα Ρίκα σημείωσαν ότι άνοιξε νέος κύκλος επαφών μεταξύ των δύο πλευρών για να ακολουθήσει το ξεκάθαρο «άνοιγμα» του ατζέντη του ποδοσφαιριστή καθώς «φωτογράφισε» το ενδεχόμενο ολοκλήρωσης της συμφωνίας.

Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση και στις επόμενες ώρες θα φανεί αν τελικώς θα βρεθεί φόρμουλα για συμφωνία καθώς οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Φέτος ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια και σημείωσε τρία γκολ ενώ είναι εν ενεργεία διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του με τελευταία παρουσία τη συμμετοχή του στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον περασμένο Νοέμβρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα