Άρης: Οι Κοσταρικανοί βάζουν στο κάδρο του Άρη τον Ζαμόρα

Άρης: Οι Κοσταρικανοί βάζουν στο κάδρο του Άρη τον Ζαμόρα

Ο Ζαμόρα

bet365

Νέα δημοσιεύματα στην Κόστα Ρίκα επαναφέρουν το όνομα του Αλβάρο Ζαμόρα στην καθημερινότητα του Άρη καθώς υποστηρίζουν ότι υπάρχει το ενδεχόμενο μετακόμισης του 21χρονου winger στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η περίπτωση του Αλβάρο Ζαμόρα απασχόλησε έντονα τον Άρη τον περασμένο Γενάρη, στην πραγματικότητα είχε συμφωνήσει μαζί του αλλά η ομάδα του (σ. σ. Σαπρίσα) ζήτησε πολλά περισσότερα χρήματα σε σχέση με το ποσό που είχε συζητηθεί εξαρχής και ουσιαστικά προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το έντονο ενδιαφέρον που υπήρχε για τον παίκτη. Για την ακρίβεια, τότε είχε αναφερθεί ότι ο 21χρονος παίκτης απασχολεί ομάδες από το MLS, την Ολλανδία και την Ουγγαρία, αυτό επαναλαμβάνεται και τώρα. Σύμφωνα με τα τωρινά δημοσιεύματα, το ενδεχόμενο μετακόμισης του Κοσταρικανού στον Άρη δεν έχει «σβήσει», παραμένει ανοιχτό αλλά παραμένει το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων.

Το δημοσίευμα της «diaroextra.com» δημοσιεύει δηλώσεις του Αργεντίνου ατζέντη του αθλητή, στις οποίες ο τελευταίος στέκεται στην έντονη επιθυμία αποχώρησης του πελάτη του αλλά και στην επιρροή που άσκησε στην ψυχολογία του το «ναυάγιο» των συζητήσεων για τη μετακόμισή του στον Αρη. «Υπήρξε το ενδεχόμενο μετακόμισής του στην Ελλάδα αλλά αυτό δεν προχώρησε λόγω της Σαπρίσα. Ο παίκτης απογοητεύτηκε γιατί είδε ότι χάθηκε μια ευκαιρία και πέρασε μια άσχημη περίοδο», σημείωσε μεταξύ άλλων. Ο Ζαμόρα έπαιξε σε 33 παιχνίδια και είχε τρία γκολ και δύο ασίστ, φέτος. Μένει να φανεί αν μπορεί να προχωρήσει η υπόθεση αγοράς του από τον Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα