ΠΑΣ Γιάννινα: Ξεκίνημα στις 29 Ιουλίου, στην Πολωνία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Αντίστροφη μέτρηση για τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς σε 9 ημέρες θα αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά. Και φέτος οι Ηπειρώτες θα κάνουν το βασικό στάδιο στην Πολωνία.

Εκτός από τα μεταγραφικά, όπου υπάρχει σχεδιασμός αλλά περιμένουν πρώτα να δουν τι θα γίνει και με τα τηλεοπτικά δικαιώματα και κυρίως από τα συγκεκριμένα έσοδα, στον ΠΑΣ Γιάννινα μετράνε αντίστροφα και για την έναρξη της προετοιμασίας. Οι Ηπειρώτες θα ξεκινήσουν στις 29 και 30 με τις αιματολογικές, την 1η και 2 του μήνα εργομετρικά και στην συνέχεια θα μπουν σε κανονικό πρόγραμμα.

Ο Θανάσης Στάικος θα ήθελε όσο γίνεται περισσότερες κινήσεις μέχρι και 21 Ιουλίου, ημέρα που η ομάδα θα βρίσκεται στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, μένοντας εκεί 10 ημέρες. Στην Πολωνία οι Ηπειρώτες θα δώσουν σίγουρα 2 φιλικά και δεν αποκλείεται να δοθεί και τρίτο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα