ΠΑΟΚ: Ο Κριστιάνο Μπάτσι αποχωρεί από το τιμ Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Ο Κριστιάνο Μπάτσι αποχωρεί από το τιμ Λουτσέσκου

Ο Κριστιάνο Μπάτσι θα αντικαταστήσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

bet365

O Ιταλός προπονητής, επί χρόνια βοηθός του Ραζβάν Λουτσέσκου, αποφάσισε να μην συνεχίσει στο τιμ του Ρουμάνου τεχνικού, με τους «ασπρόμαυρους» να αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Ο Κριστιάνο Μπάτσι, εδώ και πολλές εβδομάδες, ήταν πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ιταλός προπονητής αποφάσισε οριστικά να μη συνεχίσει στο τιμ του Ραζβάν Λουτσέσκου. Σύμφωνα με πληροφορίες οι «ασπρόμαυροι» σε συνεργασία με τον Ρουμάνο προπονητή θα προχωρήσουν σε δύο νέες προσθήκες στο τεχνικό τιμ της ομάδας.

Όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει, μετά από ένα χρόνο, ο Τζιανπάολο Καστορίνα, ως προπονητής ατομικής βελτίωσης, ενώ το τιμ του Λουτσέσκου θα ενισχυθεί με ένα ακόμη μέλος με τον οποίο υπάρχει συμφωνία και δεν αποκλείεται να δώσει το «παρών» την ερχόμενη Πέμπτη (22/6) στην «πρώτη» του «Δικεφάλου».

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον 49χρονο Ρουμάνο τεχνικό, Νικολάε Κονσταντίν, ο οποίος μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο ήταν πρώτος προπονητής της Πετρολούλ, καθοδηγώντας την σε 60 συνολικά παιχνίδια, ενώ το 2014 είχε συνεργαστεί με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην Πετρολούλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα