«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 18χρονο εξτρέμ της Εσπανιόλ, Λούκα Κολεόσο»

«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 18χρονο εξτρέμ της Εσπανιόλ, Λούκα Κολεόσο»

Ο Λούκα Κολεόσο της Εσπανιόλ

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο εξωτερικό, η ΑΕΚ μαζί με τις Μαρσέιγ και Σέλτικ εξετάζουν την περίπτωση του νεαρού εξτρέμ της Εσπανιόλ, Λούκα Κολεόσο.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα La Gazzetta Express τονίζει πως ΑΕΚ, Μαρσέιγ και Σέλτικ εξετάζουν την περίπτωση του 18χρονου ακραίου Λούκα Κολεόσο της Εσπανιόλ, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας έχοντας μεταπηδήσει από τις αντίστοιχες της Ρέους προ τριετίας.

Ο Κολεόσο μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες, έχει ιταλική και αμερικανική υπηκοότητα και αποτελεί έναν ταλαντούχο παίκτη, ο οποίος διαθέτει τεχνική κατάρτιση και ταχύτητα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Gazzetta Express, το οποίο προσθέτει πάντως πως η Εσπανιόλ θα ζητούσε ένα ποσό της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Ο 18χρονος Ιταλοαμερικανός εξτρέμ δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Εσπανιόλ ως το καλοκαίρι του 2024. Φέτος είχε τέσσερις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα στη La Liga, σκοράροντας ένα γκολ στο 3-3 της τελευταίας αγωνιστικής με την Αλμερία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα