ΠΑΟΚ: Ο Κάλεντ Νάρεϊ και οι φήμες περί πρότασης από Τουρκία

ΠΑΟΚ: Ο Κάλεντ Νάρεϊ και οι φήμες περί πρότασης από Τουρκία

Ο Κάλεντ Νάρεϊ πρωταγωνιστεί σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια

bet365

Η «γεμάτη» χρονιά του Κάλεντ Νάρεϊ με τον ΠΑΟΚ είναι λογικό να «ανοίξει την όρεξη» αρκετών ομάδων και δημοσιεύματα τέτοια εποχή να περιστρέφονται γύρω από το μέλλον του.

Ο Κάλεντ Νάρεϊ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025 με τον ΠΑΟΚ, προέρχεται από μια «γεμάτη» χρονιά με την «ασπρόμαυρη» φανέλα (8 γκολ, 11 ασίστ) που τον βάζουν στο «κάδρο» πολλών ομάδων.

Ο Νάρεϊ, σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα από την Τουρκία, βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες αρκετών ομάδων της γειτονικής χώρας και η «γεμάτη» χρονιά του με τον ΠΑΟΚ μπορεί να φέρει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα μια επίσημη πρόταση στην ελληνική ομάδα για την παραχώρηση του 28χρονου πλάγιου μεσοεπιθετικού. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει η πλευρά του και έξυπνα φροντίζει να κρατάει το όνομά του στην επικαιρότητα…

Ο 28χρονος Γερμανός, με ρίζες από το Τόγκο, εξτρέμ αναδείχθηκε πρόσφατα από τους συμπαίκτες του ως ο καλύτερος παίκτης της σεζόν 2022-23 για τον «Δικέφαλο», έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που τον έθεσε νοκ άουτ στο τελευταίο κομμάτι της περσινής χρονιάς και αυτή την εποχή βρίσκεται στην Ελλάδα, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Αυτό το διάστημα ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάτι επίσημο στα χέρια του αναφορικά με τον Κάλεντ Νάρεϊ, ο οποίος έχει αφήσει την συγκεκριμένη υπόθεση στα χέρια των εκπροσώπων του για τις επαφές τόσο με τις ενδιαφερόμενες ομάδες, όσο και με τη διοίκηση των «ασπρόμαυρων», καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα τρία χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα