ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ο διαιτητής Ντελέζος ζήτησε συγγνώμη από τους Κυριακίδη και Χιώτη για την αποβολή του Μπούσιου

Newsroom
Οι παίκτες της ΑΕΚ (Κ17) διαμαρτύρονται

bet365

Μετά το τέλος του ημιτελικού των Κ17 ο διαιτητής Ντελέζος ζήτησε συγγνώμη από τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την αποβολή του Μπούσιου. Οι κιτρινόμαυροι αγκάλιασαν τον τραυματία τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον τελικό των Κ17 νικώντας την ΑΕΚ με 1-0, με τους κιτρινόμαυρους να μένουν με δέκα παίκτες στο 74' όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπούσιος για θέατρο.

Από την ΑΕΚ θεωρούν πολύ αυστηρή τη δεύτερη κίτρινη στον Μπούσιο, ο οποίος ήταν απαρηγόρητος μετά από αυτή την απόφαση και διαμαρτύρονται όχι για τη διαιτησία συνολικά, αλλά για τη συγκεκριμένη απόφαση του διαιτητή Ντελέζου, τονίζοντας πως «απαγορεύεται να ξανασφυρίξει».

Μετά τη λήξη του ημιτελικού ο Ντελέζος ζήτησε συγγνώμη από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και συγκεκριμένα από τον Αθλητικό Διευθυντή της Ακαδημίας, Ηλία Κυριακίδη και από τον επικεφαλής του τμήματος τερματοφυλάκων της Ακαδημίας, Διονύση Χιώτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη λήξη της αναμέτρησης όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ πήγαν στον τραυματία τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, τον αγκάλιασαν και του ευχήθηκαν καλή ανάρρωση.

Οι παίκτες της ΑΕΚ αγκάλιασαν τον τραυματία τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα