Ολυμπιακός: Η Κολωνία έκανε γνωστή την αποχώρηση του χαφ Σκιρί (vid)

Ολυμπιακός: Η Κολωνία έκανε γνωστή την αποχώρηση του χαφ Σκιρί (vid)

Ο Σκιρί

bet365

Επίσημο το τέλος του διεθνούς Τυνήσιου χαφ από την ομάδα της Κολωνίας, ενός παίκτη που έχει απασχολήσει αισθητά τον Ολυμπιακό.

Είναι γνωστό πως για τον Ολυμπιακό έχει τεθεί επί τάπητος το όνομα του Γαλλοτυνήσιου χαφ Σκιρί. Το συμβόλαιό του με την Κολωνία τελείωσε και τυπικά με τον γερμανικό σύλλογο να στέκεται στην προσφορά του και να τον ευχαριστεί με όλη του την καρδιά.

Ο Ελιές Σκιρί - που υπήρξε και αρχηγός της Κολωνίας - είναι κυρίως εξάρι αλλά δεν συνιστά εύκολη περίπτωση. Μα καθόλου εύκολη μεταγραφική υπόθεση. Διεθνής με την Τυνησία ο Σκιρί είχε φέτος 40 αγώνες με 8 γκολ και 1 ασίστ. Ο Σκιρί είχε 133 αγώνες στο ενεργητικό του με τη Μονπελιέ και άλλους 133 με την Κολωνία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα