Γκατσίνοβιτς: «Ίσως ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου»

Γκατσίνοβιτς: «Ίσως ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου»

Newsroom
Ο Γκατσίνοβιτς πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου

bet365

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε ξανά στη Γερμανία και παραδέχθηκε πως φέτος έπιασε τα υψηλότερα στάνταρ απόδοσης με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Μετά τις δηλώσεις του στην Bild ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε σε ακόμα ένα γερμανικό Μέσο, αυτή τη φορά στο SGE4ever.de ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Γερμανίας μεταξύ της Αϊντραχτ και της Λειψίας καθώς ο ίδιος είχε πρωταγωνιστήσει στον τελικό του 2018 με τη φανέλα της ομάδας της Φρανκφούρτης.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ ρωτήθηκε αρχικά για το νταμπλ που πανηγύρισε με την Ένωση και τις εμφανίσεις που πραγματοποιησε, τονίζοντας πως «ίσως να ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου» για να συνεχίσει μιλώντας για την επιτυχία που βίωσε με τη γερμανική ομάδα πριν πέντε χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκατσίνοβιτς θα βρίσκεται στον τελικό το ερχόμενο Σάββατο στο Βερολίνο προσκεκλημένος της Αϊντραχτ. «Θέλω να γιορτάσουμε με όλο τον κόσμο μόλις κερδίσουμε τον επόμενο τίτλο», ανέφερε κάνοντας την πρόβλεψη πως η Αϊντραχτ θα επικρατήσει με 2-1.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα