Η νέα «κατάθεση ψυχής» του Εμβιλά: «Δεν ήμουν πάντα καλός αλλά δεν κορόιδεψα ποτέ, συμφιλιώθηκα με μένα πριν μιλήσω για την κατάθλιψη»

Η νέα «κατάθεση ψυχής» του Εμβιλά: «Δεν ήμουν πάντα καλός αλλά δεν κορόιδεψα ποτέ, συμφιλιώθηκα με μένα πριν μιλήσω για την κατάθλιψη»

Ο Εμβιλά

bet365

Ο έμπειρος χαφ, Γιαν Εμβιλά - με το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό να εκπνέει - άνοιξε ξανά την καρδιά του στη νέα συνέντευξη που έδωσε στη Γαλλία.

Ο Εμβιλά τοποθετήθηκε σε δηλώσεις του στη Γαλλία για το μέλλον του. Ο έμπειρος και άλλοτε διεθνής χαφ σχολίασε όμως και τη συνέντευξή του στη LIBERATION όπου είχε μιλήσει για την κατάθλιψή του.

«Ήθελα να συμφιλιωθώ με μένα πριν πω την ιστορία μου (για την κατάθλιψη). Έλαβα αρκετά μηνύματα από τον ποδοσφαιρικό κόσμο, όμως αυτή η συνέντευξη επηρέασε ένα πιο ευρύ κοινό. Κάποιοι άνθρωποι ακόμα και κοντά μου είπαν ότι δεν ήξεραν συγκεκριμένα κομμάτια της ζωής μου και άλλοι με συνεχάρησαν για όσα είπα. Δέχθηκα ακόμα και μήνυμα από έναν Δήμαρχο μίας πόλης που απλά μου τόνισε ότι δεν πίστευε καθόλου πως ήμουν έτσι και ότι μου είχε βάλει συγκεκριμένη 'ταμπέλα'.

Δεν είναι για να ενθαρρύνω κανέναν για κάτι. Ο καθένας είναι αλλιώς. Κάποιοι νιώθουμε την ανάγκη να εκφραστούμε περισσότερο ανοιχτά και δημόσια και άλλοι να μιλούν στην οικογένειά τους και τους κοντινούς τους ανθρώπους. Όμως εάν μπορώ να βοηθήσω κάπου ή να αλλάξει κάτι φυσικά και θα το κάνω ή θα το συζητήσω. Αυτή τη συνέντευξη δεν την έκανα για να βγάλω κάποια 'ταμπέλα' από πάνω μου γιατί υπάρχουν ακόμα ανόητοι άνθρωποι που παραμένουν μη ευέλικτοι. Το έκανα για μένα. Είχε έρθει η στιγμή να τα βρω με μένα προτού πω τις εμπειρίες μου και τις ιστορίες μου», σημείωσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του (στο GOAL.com) επισήμανε πως δεν είναι ο ηγέτης που θα φωνάξει στα αποδυτήρια αλλά είναι ηγέτης σε άλλα αλλά και τεχνικά και ποδοσφαιρικά θέματα. Επιπλέον ανάμεσα στα άλλα και σε σχέση με τον Ολυμπιακό σχολίασε: «Όταν πηγαίνω σε έναν σύλλογο δίνω τα πάντα. Μπορεί να μην ήμουν ή να μην είμαι πάντα καλός αλλά δεν κορόιδεψα ποτέ. Είμαι σίγουρος πως δεν ήμουν πάντα καλός. Στον Ολυμπιακό φέτος είχα 4 προπονητές και ξεκινούσα βασικός και με τους 4 αυτούς προπονητές. Και μπορείς να μου πεις ότι θέλεις όταν αλλά όταν ξεκινώ βασικός με 4 προπονητές είναι κάτι».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα