Εμβιλά: «Είμαι έτοιμος για μία νέα πρόκληση, εξετάζω όλα τα δεδομένα»

Εμβιλά: «Είμαι έτοιμος για μία νέα πρόκληση, εξετάζω όλα τα δεδομένα»

οσφπ

bet365

Ο Γιάν Εμβιλά αναφέρθηκε στο μέλλον του και άφησε τα πάντα ανοιχτά για το αν θα το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ένα από τα συμβόλαια που θα ολοκληρωθούν στο τέλος του Ιουνίου, είναι του Γιάν Εμβιλά στον Ολυμπιακό.

Ο 32χρονος χάφ δεν έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες και σε συνέντευξη που έκανε στο «GOAL» αναφέρθηκε στο μέλλον του, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά.

Αναλυτικά είπε:

«Είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση. Είμαι ελεύθερος και εξετάζω προσεκτικά όλα τα δεδομένα. Δεν είμαι 24 ετών. Είμαι 32. Κοιτάω ποιος θα είναι πιο ειλικρινής μαζί μου. Ακούω προσεκτικά όσα μου λένε. Με έχουν πλησιάσει κάποια αραβικά κλαμπ. Νιώθω ικανός να βοηθήσω μια ομάδα που θα αγωνίζεται στο Champions League ή το Europa League ή να βοηθήσω κάποια να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Εχω την εμπειρία για να το κάνω. Οσο ήμουν στον Ολυμπιακό έπαιξα απέναντι σε σπουδαίες ομάδες, όπως είναι η Μάντσεστερ Σίτι και η Πόρτο.

Μπορώ να βοηθήσω πολλούς συλλόγους που βρίσκονται στο κορυφαίο επίπεδο. Είναι ένα κριτήριο, το οποίο ίσως παίξει ρόλο στην απόφασή μου για την επόμενη ομάδα μου. Είμαι ελεύθερος και έχω μπροστά μου μια μεγάλη ευκαιρία».

Για την τριετία στον Ολυμπιακό είπε: «Σε διάστημα τριών ετών έπαιξα σε 140 παιχνίδια. Στα 120 από αυτά ξεκίνησα βασικός. Εδωσα τα πάντα και κατέκτησα τίτλους. Ημουν πολύ σημαντικός παίκτης για τη λειτουργία της ομάδα μου. Γέμισα εμπειρίες και είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση.

Για το δικό μου καλό και κυρίως για το καλό του συλλόγου που θα θέλει πραγματικά να πορευτούμε χέρι-χέρι, θα ήταν ωράιο να βρω γρήγορα τη νέα ομάδα μου. Είμαι ανυπόμονο άτομο. Θέλω να εμπλακώ σε ένα γκρουπ και να έχω στόχους».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα