Γαλανόπουλος: «Πολλά ευχαριστώ σε όσους με βοήθησαν αυτά τα δύο χρόνια»

Γαλανόπουλος: «Πολλά ευχαριστώ σε όσους με βοήθησαν αυτά τα δύο χρόνια»

Newsroom
Γαλανόπουλος

bet365

Ο Κώστας Γαλανόπουλος με ανάρτησή του στα social ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν αυτά τα δύο δύσκολα χρόνια όπου πέρασε δύσκολα λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Αναλυτικά ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, Κώστας Γαλανόπουλος ανέφερε τα εξής: «Ένας κύκλος δυο χρόνων με ατέλειωτες εξετάσεις , ατέλειωτες γνώμες , ατέλειωτες θεραπείες , ατέλειωτες προπονήσεις φτάνει στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που ήταν κάθε μέρα εκεί για μένα όλη αυτή την περίοδο. Μόνο εσείς μάγκες μου ξέρετε τι πραγματικά έχουμε καταφέρει και τι έχουμε περάσει», συμπληρώνει στην ανάρτησή του ο αρχηγός της ΑΕΚ.

Τέλος χρωστάω ακόμη ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς που με τα μηνύματα και την αγάπη σας με βοηθήσατε να φτάσω στο σήμερα αφήνοντας πίσω τις δύσκολες μέρες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα