ΑΕΚ: Πρόταση ώστε μαζί με την κανονική διάρκεια να γίνει κλήρωση και για τα play-offs

Newsroom
...

bet365

Στο σημερινό Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής η ΑΕΚ έθεσε επί τάπητος να γίνει ταυτόχρονη κλήρωση της regular season και των play-offs, ενώ ο ΠΑΟΚ να υπάρχει αυξημένη πλειοψηφία για τις περιπτώσεις που αφορούν αποφάσεις για αναβολή κάποιου αγώνα.

«Φιξαρίστηκε» στο σημερινο (26/5) ΔΣ της Super League η ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος (18-19-20/8), όπως και ορισμένα άλλα ζητήματα, ωστόσο επί τάπητος έπεσαν και ορισμένα θέματα επί της διαδικασίας. Η πλευρά της ΑΕΚ ανέφερε πως πρότεινε μαζί την κλήρωση του πρωταθλήματος να γίνει και εκείνη των play-offs με αριθμούς 1 ως 6, έτσι αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου να είναι έτοιμο και το αντίστοιχο πρόγραμμα (σ.σ. όχι με κλειδάριθμους, αλλά π.χ. πρεμιέρα ο 1ος με τον 2ο, ο 3ος με τον 5ο, ο 4ος με τον 6ο κ.ο.κ.). Ετσι σύμφωνα με τους «κιτρινόμαυρους» θα αυξηθεί το αίσθημα της απόλυτης διαφάνειας.

Παράλληλα ζήτησαν να υπάρξει αλλαγή στο κανονιστικό πλαίσιο του νέου πρωταθλήματος, επειδή η επιτροπή που ασχολήθηκε με αυτό είχε οριστικοποιήσει τις προτάσεις της πριν κηρυχθεί από τον Π.Ο.Υ η λήξη του χαρακτηρισμού της Covid ως πανδημίας, με το οποίο, όπως ανέφερε η πλευρά των «κιτρινόμαυρων», συμφώνησε και εκείνη του Ολυμπιακού.

Την ίδια στιγμή εκείνη του ΠΑΟΚ πρότεινε και κατά πάσα πιθανότητα θα περάσει, να θεσπιστεί αυξημένη πλειοψηφία για τις περιπτώσεις που αφορούν αποφάσεις για αναβολή κάποιου αγώνα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα