ΑΕΚ: «Σιγουριά» στα Ιωάννινα για τον Πήλιο, «στέλνουν» στην Ενωση και τον αδερφό του Αλέξανδρο

Newsroom
pillios

bet365

Στα Ιωάννινα θεωρούν πως εκτός από τον Σταύρο Πήλιο του ΠΑΣ παίκτης της ΑΕΚ θα γίνει και ο νεαρότερος αδερφός του Αλέξανδρος που παίζει στην Κ19 του «Αγιαξ της Ηπείρου».

Η περίπτωση του Σταύρου Πήλιου βρίσκεται από καιρό στο «προσκήνιο» για την ΑΕΚ και παράλληλα φαίνεται πως προχωρά.

Για τον 22χρονο αριστερό μπακ του ΠΑΣ προκύπτει στα Ιωάννινα μία επί της ουσίας «βεβαιότητα» πως θα συνεχίσει στην Ενωση και έτσι θα φορέσει τα «κιτρινόμαυρα», ενώ την περασμένη σεζόν ο νεαρός ακραίος οπισθοφύλακας είχε 24 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τον «Αγιαξ της Ηπείρου».

Μάλιστα με γνώμονα τα όσα λένε εκεί θα παραμείνει συμπαίκτης με τον αδερφό του Αλέξανδρο, που ήταν πέρσι ο βασικός δεξιός μπακ της Κ19 του club.

Ο μικρός Πήλιος «μέτρησε» 23 συμμετοχές στο αντίστοιχο πρωτάθλημα (1 γκολ), ενώ και έχει κληθεί στις μικρές Εθνικές μας ομάδες.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα