Ζέκα: «Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος» (vid)

Ζέκα: «Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος» (vid)

bet365

Η Κοπεγχάγη και ο Ζέκα ανέβασαν κοινό βίντεο στα Social Media στο οποίο ο διεθνής με την Εθνική μέσος αποχαιρέτησε το κλαμπ της Δανίας, έπειτα από έξι χρόνια συνεργασίας.

Ο Ζέκα αποτελεί παρελθόν από την Κοπεγχάγη με κάθε επισημότητα. Έπειτα από έξι χρόνια συνεργασίας, στα οποία μέτρησε 193 εμφανίσεις, σήκωσε δυο πρωταθλήματα, έγινε αρχηγός και πέρασε δύο σοβαρούς τραυματισμούς (ρήξη χιαστού) ο διεθνής με την Εθνική χαφ αποχωρεί ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, καθώς το συμβόλαιο του δεν θα ανανεωθεί.

Με βίντεο που ανέβηκε στο Instagram τόσο του Ζέκα όσο και του κλαμπ ο 35χρονος χαφ αποχαιρέτησε την Κοπεγχάγη. Λίγο αργότερα ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου, συνοδευόμενη από δήλωση του αθλητικού διευθυντή της ομάδας Πέτερ Κρίστιανσεν, ο οποίος χαρακτήρισε τον διεθνή μέσο ως έναν εκ των σπουδαιότερων αρχηγών στην ιστορία της Κοπεγχάγης. Θυμίζουμε πως μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται ο Ζέκα να επιστέψει στον Παναθηναϊκό.

«Ήρθε η ώρα να σας πω αντίο. Ήταν μεγάλη μου τιμή να παίξω με την φανέλα της Κοπεγχάγης, για εσάς. Πέρασα πάρα πολύ όμορφες στιγμές αυτά τα έξι χρόνια, έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό, αλλά όλα έχουν ένα τέλος. Θα μείνω έως το τέλος της σεζόν και θα κάνω τα πάντα για να καταφέρουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Τα λέμε από κοντά την Κυριακή», ανέφερε στο βίντεο ο Ζέκα. Ο διεθνής χαφ την σεζόν 2021/22 είχε κάνει 18 εμφανίσεις μέχρι τον πρώτο του τραυματισμό, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώνεται πρόλαβε να παίξει δέκα φορές πριν του χτυπήσει την πόρτα η ατυχία για δεύτερη φορά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα