Ο Ζέκα, ο Λινγκρ και οι προτεραιότητες του Παναθηναϊκού

Ο Ζέκα, ο Λινγκρ και οι προτεραιότητες του Παναθηναϊκού

O Kάρλος Ζέκα

bet365

Η επιστροφή του Έλληνα μέσου αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέχρι το τέλος του μήνα, η αναμονή για τον Τσέχο μεσοεπιθετικό, τα «θέλω» μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας και ο κίνδυνος στις φετινές μεταγραφές του Παναθηναϊκού.

Η πρώτη «μεταγραφή» του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν δεν αφορούσε ποδοσφαιριστή αλλά στέλεχος και ήταν πέρα για πέρα επιβεβλημένη, ανεξάρτητα από το αν ο Γιάννης Παπαδημητρίου θα αποδειχθεί μια καλή ή μια κακή επιλογή της διοίκησης του «τριφυλλιού», καθώς ο σύλλογος υστερούσε σημαντικά και υστερεί στο κομμάτι της οργάνωσης.

Από κει και πέρα, οι «πράσινοι» θέλουν να έχουν ολοκληρώσει μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία στις 25 Ιουνίου, τουλάχιστον τρεις μεταγραφές κομβικών παικτών και όλο το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση δημιουργικού μέσου, δεξιού μπακ και στόπερ.

Πιθανότατα σε αυτή την λίστα θα προστεθεί και ένας αριστερός μπακ, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κρίστιαν Γκάνεα, μιας και οι «πράσινοι» δεν γίνεται να πορευθούν στα προκριματικά του καλοκαιριού, έχοντας μόνο τον Χουάνκαρ στη θέση του αριστερού μπακ.

Στη κατηγορία των τριών πρωτοκλασάτων δεν συγκαταλέγεται η περίπτωση του Κάρλος Ζέκα που είναι ειδική από όλες τις απόψεις. Ο Έλληνας διεθνής μέσος αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα να έχει επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του, με την υπόσχεση του καλοκαιριού του 2017 να εκπληρώνεται και από τις δύο πλευρές.

Η παρουσία του στα αποδυτήρια και η αξιοποίησή του στη ΠΑΕ όταν κρεμάσει τα παπούτσια του αποτελούν και τους κύριους λόγους της επιστροφής του πέρα από το συναισθηματικό κομμάτι. Το αν θα καταφέρει να βοηθήσει και μέσα στον αγωνιστικό θα εξαρτηθεί από την κατάστασή του και από το αν θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η υπόθεση του Όντρεϊ Λινγκρ είναι πάντα στο προσκήνιο, αρέσει πολύ στο «πράσινο στρατόπεδο» αλλά μέχρι να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Σλάβια Πράγας το ερχόμενο Σάββατο, δύσκολα θα προχωρήσει κάτι. Φυσικά ο Τσέχος μεσοεπιθετικός δεν είναι και ο μόνος υποψήφιος.


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα