Λαμία: «Ματιές» στην Ισπανία ενόψει καλοκαιριού

λαμια

bet365

Η Λαμία έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της και ήδη έχει αρχίσει το σκάουτινγκ στην Ισπανία.

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για να επισημοποιηθεί η παραμονή του Λεωνίδα Βόκολου στον πάγκο της Λαμίας ενόψει της νέας σεζόν και πλέον οι άνθρωποι της ομάδας στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην ενίσχυση του ρόστερ.

Οι αλλαγές θα είναι αρκετές καθώς κάποιοι από τους παίκτες που το συμβόλαιό τους εκπνέει τον Ιούνιο θα αποχωρήσουν. Από την άλλη, ο σύλλογος έχει ξεκινήσει ήδη το ψάξιμο για την εύρεση ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν το σύνολο του Έλληνα προπονητή με τον καλύτερο τρόπο.

Αυτή τη στιγμή ο Πίτι μαζί με τον βοηθό προπονητή του Βόκολου, Νίκος Ίσσαρης βρίσκονται στην Ισπανία όπου και παρακολουθούν μία σειρά από αγώνες με στόχο να δουν ορισμένες περιπτώσεις παικτών που είτε έχουν προταθεί στην ομάδα και εξετάζονται, είτε είναι υποθέσεις από πριν που έχουν κάνει... κλικ στους ανθρώπους της Λαμίας.

Φυσικά η ομάδα έχει ανοιχτά τα ραντάρ της και για ποδοσφαιριστές εντός συνόρων, τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη κατηγορία όπως για παράδειγμα την περίπτωση του Κόστα Αλέξιτς από τον Ηρακλή.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα