AEK: Ο MVP της «Ένωσης» που επέλεξαν οι αναγνώστες του Gazzetta

AEK: Ο MVP της «Ένωσης» που επέλεξαν οι αναγνώστες του Gazzetta

Newsroom
Ο MVP της AEK που επέλεξαν οι αναγνώστες του Gazzetta

bet365

Οι αναγνώστες του Gazzetta κλήθηκαν να αναδείξουν τον καλύτερο παίκτη της ΑΕΚ για την φετινή σεζόν.

Η ΑΕΚ κατέκτησε και πάλι το πρωτάθλημα μετά από πέντε χρόνια σε μία σεζόν που θα μείνει στην ιστορία για τη συναρπαστική κούρσα που έκανε με τον μεγάλο της αντίπαλο φέτος Παναθηναϊκό μέχρι το φινάλε της χρονιάς.

Στην διάρκεια αυτής η «Ένωση» έβγαλε αρκετούς διαφορετικούς πρωταγωνιστές πράγμα που έκανε την... δουλειά των αναγνωστών του Gazzetta για την ανάδειξη του MVP της σεζόν ακόμα δυσκολότερη.Οι υποψήφιοι ήταν ούτε λίγο ούτε πολύ οκτώ. Ο αρχηγός Αραούχο, ο Πινέδα, ο Τσούμπερ, ο Λιβάι Γκαρσία, ο Χατζισαφί, ο Γκατσίνοβιτς, ο Γιόνσον και ο Ελίασον.

Νικητής και άτυπος καλύτερος παίκτης ομάδας αναδείχθηκε ο Ορμπελίν Πινέδα και μάλιστα με διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του, αφού συγκέντρωσε το 47% των ψήφων. Έπαιρνε μέχρι και την... αυτοδυναμία μέρες που είναι. Ο Μεξικανός επιθετικός μέσος με τους χορούς και τις τούμπες του και φυσικά τα τρομερά επιτεύγματά του μέσα στο χορτάρι κέρδισε μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά των φίλων της ΑΕΚ, αλλά την αποδοχή όλου του φίλαθλου κοινού της χώρας.

Στην δεύτερη και τρίτη θέση με μικρή διαφορά μεταξύ τους βρέθηκαν οι Στίβεν Τσούμπερ με 16% και Σέρχιο Αραούχο με 13% ενώ την πεντάδα έκλεισαν οι Εχσάν Χατζισαφί (9%) και Λιβάι Γκαρσία (8%). Στην έκτη θέση βρέθηκε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς με 5%, στην 7η ο Γενς Γιόνσον με 2% και στην τελευταία χωρίς ψήφο (!!) ο Νίκλας Ελίασον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα