Ποιος ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ; Ψήφισε τον MVP! (poll)

Ποιος ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ; Ψήφισε τον MVP! (poll)

Newsroom
Ο MVP της ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα για τη σεζόν 2022-2023, πανηγυρίζοντας τον 13ο τίτλο στην ιστορία της. Ψήφισε τον κορυφαίο παίκτη της Ένωσης!

Ήταν μια ονειρική σεζόν η φετινή για την ΑΕΚ. Αρχικά η μεγάλη επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 19 ολόκληρα χρόνια και η είσοδος στην ολοκαίνουργια OPAP Arena και στη συνέχεια η εξέλιξη της χρονιάς που στο τέλος βρήκε την ΑΕΚ να πανηγυρίζει τον 13ο τίτλο της ιστορίας της!

Ο Ματίας Αλμέιδα έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτήν την επιτυχία. Ο Αργεντινός τεχνικός αποτελεί τον αναμορφωτή της ΑΕΚ με τους κιτρινόμαυρους υπό τις οδηγίες του να αποκτούν τη νοοτροπία του πρωταθλητισμού συνδυάζοντας τις νίκες με ελκυστικό ποδοσφαιρικό θέαμα.

Η ΑΕΚ παρουσιάζοντας ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και με «όπλο» τη δύναμη της κατάμεστης σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια OPAP Arena πανηγύρισαν την Κυριακή την κούπα του πρωταθλήματος, με τους Αραούχο και Μάνταλο να σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας!

Σε αυτήν την επιτυχία παίρνουν αρκετοί τα credits καθώς η ΑΕΚ στηρίχθηκε σε αρκετές μονάδες του ρόστερ διαθέτοντας το στοιχείο της ομαδικότητας που ενίσχυσε στο σύνολό του ο Αλμέιδα. Ο «βιονικός» Χατζισαφί, το «κομπιούτερ» Γιόνσον, ο «μικρός μάγος» Πινέδα, ο mr assist Ελίασον, ο ανεξάντλητος Γκατσίνοβιτς, ο super Τσούμπερ, ο leader Αραούχο και το «θωρηκτό» Λιβάι Γκαρσία ήταν μερικοί από αυτούς. Εσύ ποιον θα διάλεγες ως MVP;

Loading...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα