Καρέλης: «Κρατάω τα γκολ που πέτυχα, την 7η θέση της κανονικής διάρκειας και αφήνω στην άκρη στα play-outs»

Newsroom
Καρέλης: «Κρατάω τα γκολ που πέτυχα, την 7η θέση της κανονικής διάρκειας και αφήνω στην άκρη στα play-outs»

bet365

Ο Νίκος Καρέλης μίλησε για τη φετινή πορεία του Παναιτωλικού, τον ίδιο αλλά και την επόμενη ημέρα των «κυανοκίτρινων» και του ίδιου.

Για τη φετινή πορεία του Παναιτωλικού αλλά και τον ΠΑΟΚ που αγωνίστηκε στο παρελθόν, μίλησε ο μίλησε ο Νίκος Καρέλης στο Metropolis.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
«Πέρασε πολυ γρήγορα η σεζόν για εμένα, κρατάω σίγουρα τα γκολ που πέτυχα φέτος, αλλά και τη συνολική εικόνα της ομάδας που τερματίσαμε στην 7η θέση της κανονικής διάρκειας και θα αφήσω στην άκρη τα play-outs γιατί δεν πήγαν τόσα καλά για εμάς. Έπρεπε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Φέτος κάναμε βήματα μπροστά σε σχέση με πέρυσι, καταφέραμε και ανεβάσαμε την ομάδα. Υπάρχει προπονητής, υπάρχει υλικό, υπάρχει και ένας μεγαλομέτοχος που του αξίζει η ομάδα του να βρίσκεται στα play-offs, όμως θέλει και άλλες βάσεις η ομάδα, να είμαστε περισσότερο σοβαροί και με λίγο περισσότερο τύχη η ομάδα θα παλέψει για το παραπάνω».

Για τον Γιάννη Αναστασίου: «Ότι παίζαμε την ίδια θέση είναι αρκετά σημαντικό, είχαμε δουλέψει στα πρώτα στάδια της καριέρας στον Παναθηναϊκό, με ξέρει πολυ καλά ως ποδοσφαιριστή. Είναι εντελώς διαφορετικό το τότε με το τώρα, έπρεπε να μπω σε μια διαδικασία να βρω τα πατήματά μου, γιατί προερχόμουν από έναν τραυματισμό. Ο ερχομός του στον Παναιτωλικό έπαιξε σημαντικό ρόλο και για εμένα και για την ομάδα, γιατί μου έδωσε εμπιστοσύνη, αλλά πάλεψα για να γίνω βασικός».

Για τη χρονιά που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ: «Τότε ο ΠΑΟΚ ήταν ομάδα για να πάρει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, χωρίς εμένα βασικό, γιατί είχε έναν προπονητή και έναν κορμό, με τον Πρίγιοβιτς στην επίθεση, και όταν έφυγε τον Δεκέμβριο δεν πήρα πολλές συμμετοχές, ήταν ο Άκπομ, ήρθε και το Σφιντέρσκι. Συμβαίνουν αυτά και μην ξεχνάμε ότι εκείνη η ομάδα πήρε το νταμπλ. Τότε είχα ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, απλά ήθελα πάλι εμπιστοσύνη. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες που έχω αγωνιστεί εκείνη του ΠΑΟΚ».

Για το ρόλο του δεύτερου επιθετικού σε μια ομάδα: «Προσωπικά δεν βγάζω κάπου το κακό πρόσωπο, το θέμα είναι πηγαίνει καλά η ομάδα και μέσα από την ομάδα να ξεχωρίζεις και εσύ. Όλοι οι επιθετικοί θέλουν να παίζουν και να σκοράρουν, αλλά αν υπάρχει ένας άλλος φορ που σκοράρει και βοηθάει, εσύ πρέπει να συνεχίσεις την σκληρή δουλειά και να περιμένεις την ευκαιρία σου και να δείχνεις ένα καλό πρόσωπο».

Για το αν μετάνιωσε κάποια επιλογή στην πορεία της καριέρας του: «Δεν έχω μετανιώσει κάποια επιλογή μου, γιατί δεν θα ήμουν αυτή τη στιγμή εδώ. Ότι πήγα σε κάποιες ομάδες του εξωτερικού, γύρισα, έφυγα πάλι και τώρα παίζω στον Παναιτωλικό ήταν λόγω των τραυματισμών μου, δεν ήταν από λάθος απόφαση».

Για νέο πρότζεκτ του ΠΑΟΚ με τους νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές: «Και ο Κωνσταντέλιας και ο Κουλιεράκης τα πάνε αρκετά καλά, είναι πολύ μεγάλα ταλέντα. Είναι ένα διαφορετικό πρότζεκτ αυτό του ΠΑΟΚ, με νεαρούς παίκτες, το οποίο θέλει δουλειά και χρόνο για να χτιστεί, υπάρχει υλικό στον ΠΑΟΚ με έμπειρους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν τους μικρούς. Απλά δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη, θέλει 2-3 προσθήκες να δώσει και φρεσκάδα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ».

Για την επόμενη σεζόν: «Πέρυσι ήταν μια ομάδα από τη Λευκορωσία που με ήθελε, τα λεφτά ήταν πολύ καλά αλλά έμεινα στον Παναιτωλικό, δούλεψα σκληρά για να πετύχω αυτά τα γκολ ώστε να διεκδικήσω κάτι παραπάνω σε μια ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες του ελληνικό πρωταθλήματος ή στο εξωτερικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα