Πετράκης για Χριστοβασίλη: «Ένας πολύ μεγάλος παράγοντας με βεληνεκές και ήθος, μου στιγμάτισε τη ζωή και την καριέρα»

Newsroom
petrakis

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε για τον Γιώργο Χριστοβασίλη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και συνεργάστηκε μαζί του για 5,5 σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο πένθος βυθίστηκε πρόσφατα η «οικογένεια» του ΠΑΣ Γιάννινα και ευρύτερα το ελληνικό ποδόσφαιρο, από την απώλεια του Γιώργου Χριστοβασίλη. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας έφυγε από τη ζωή και ο Γιάννης Πετράκης τον ήξερε πολύ καλά, αφού ο έμπειρος κόουτς ήταν επί ημερών στον πάγκο του «Αγιαξ της Ηπείρου» για 5,5 σεζόν. Ο 63χρονος τεχνικός μίλησε στο Metropolis για εκείνον και όχι μόνο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την αλλαγή της εικόνας του ΠΑΟΚ στα play offς:
«Δεν μπορώ να βρω τον λόγο, είναι ένα εσωτερικό θέμα μπορεί η αιτία να είναι διακριτή, μπορεί και να μην είναι όπως έγινε και στην περίπτωση του Λεβαδειακού. Χρειάζεται να βρίσκεσαι στην ομάδα για να πεις κάτι ασφαλές».

Για τον Κωνσταντέλια: «Είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής. Πιστεύω ότι έχει την ικανότητα μέσα από τη δουλειά να φτάσει στο μεγαλύτερο επίπεδο. Η θέση που παίζει είναι πολύ απαιτητική και χρειάζεται να έχεις περισσότερα προαπαιτούμενα».

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ κατακτά δίκαια το πρωτάθλημα, το δικαιούταν και ο Παναθηναϊκός αλλά η ΑΕΚ παρήγαγε ένα ποδόσφαιρο που δικαιολογεί την κατάκτηση του τίτλου».

Για τον κορυφαίο προπονητή του πρωταθλήματος: «Θα έδινα τον τίτλο στον Αλμέιδα, διότι κατάφερε να πείσει ένα γκρουπ ανθρώπων να ταυτιστεί με την ιδέα του. Όλα αυτά με παιδιά που δεν είχαν τα χαρακτηριστικά από πριν που θα δικαιολογούσαν αυτό το πλάνο. Όσο περνούσε ο καιρός βελτιωνόταν και άλλο»

Για τον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Κρίνονται στην στιγμή αυτά τα παιχνίδια, παίζει ρόλο η συγκέντρωση και το πλάνο, είναι ανοιχτός ο τελικός».

Για τον Γιώργο Χριστοβασίλη: «Ήταν ένας πολύ μεγάλος παράγοντας με βεληνεκές και ήθος, μου στιγμάτισε τη ζωή και την καριέρα. Ήταν τα πιο δημιουργικά χρόνια στην καριέρα μου. Θα τον θυμάμαι πάντα με αγάπη και σεβασμό».

Για το μέλλον του στον Λεβαδειακό που υποβιβάστηκε: «Θα κάνουμε μία κουβέντα με τον πρόεδρο, αλλά δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω τώρα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα