Παίκτες και τεχνικό επιτελείο έσβησαν τα κεράκια στην τούρτα για τα 100 χρόνια Ατρομήτου (vid)

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο έσβησαν τα κεράκια στην τούρτα για τα 100 χρόνια Ατρομήτου (vid)

Newsroom
Ατρόμητος γενέθλια

bet365

Οι παίκτες και το προπονητικό τιμ του Ατρομήτου έσβησαν τα κεράκια στην τούρτα για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση των «κυανόλευκων».

Η φετινή χρονιά για τον Ατρόμητο είναι σημαντική, καθώς η ομάδα του Περιστερίου κλείνει 100 χρόνια από την ίδρυσή της και σίγουρα οι «κυανόλευκοι» ετοιμάζουν πολλά πράγματα για να γιορτάσουν αυτή την ημέρα. Η αντίστροφη μέτρηση των εορτασμών ξεκίνησε με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ να σβήνουν τα κεράκια στην σχετική τούρτα.

Αναλυτικά ο Ατρόμητος αναφέρει σε σχετικό του post στο Facebook τα εξής: «Η αντίστροφη μέτρηση για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της αγαπημένης μας ομάδας έχει ξεκινήσει και οι ποδοσφαιριστές μαζί με το τεχνικό επιτελείο έσβησαν τη γενέθλια τούρτα λίγες μέρες πριν από την τυπική ολοκλήρωση των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Δείτε και απολαύστε όσα έγιναν στο Μαζαράκη & όσα ευχήθηκαν οι τρεις αρχηγοί & ο προπονητής μας, Κρις Κόλμαν.

100 χρόνια Ατρόμητος, Μια Ομάδα, Μια Πόλη για πάντα!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα