Παναθηναϊκός: Στις 14 Ιουνίου ξεκινάει η προετοιμασία του

Παναθηναϊκός: Στις 14 Ιουνίου ξεκινάει η προετοιμασία του

Στις 14 Ιουνίου ξεκινάει η πρετοιμασία του Παναθηναϊκού

bet365

Για τις 14 Ιουνίου ορίστηκε η ημερομηνία για την έναρξη της προετοιμσίας του Παναθηναϊκού, με τους παίκτες να έχουν ένα μήνα μπροστά τους για να ξεκουραστούν.

Μία πολύ ψυχοφθόρα και κουραστική σεζόν ολοκληρώθηκε για την ομάδα του Παναθηναϊκού, όμως ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά έχει ήδη αρχίσει να τρέχει, αφού τα χρονικά περιθώρια μέχρι την έναρξή της δεν είναι μεγάλα.

Η ημερομηνία για την έναρξη της προετοιμασίας των «πρασίνων» ορίστηκε στις 14 Ιουνίου. Αυτή η ημερομηνία είναι πιθανό να μην ισχύσει για τους παίκτες, που θα έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες εκείνες τις μέρες και οι οποίοι αναμένεται ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα, μετά το πέρας αυτών.

Οι πρώτες μέρες θα γίνουν στο «Γ.Καλαφάτης» ενώ στη συνέχεια, με πιθανή ημερομηνία τις 20 του μηνός, η ομάδα θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό είναι το που θα λάβει χώρα αυτό. Υπάρχουν αρκετές επιλογές, μεταξύ των οποίων και η Αυστρία, που προτιμήθηκε και πέρυσι.

Υπενθυμίζουμε πως οι «πράσινοι» συμμετέχουν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League κι αυτό σημαίνει πως το πρώτο τους παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 25-26 Ιουλίου και το δεύτερο στις 1-2 Αυγούστου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα