ΑΕΚ φιέστα: Τρελός χορός από Αλμέιδα και παίκτες με «Forza ΑΕΚάρα»

ΑΕΚ φιέστα: Τρελός χορός από Αλμέιδα και παίκτες με «Forza ΑΕΚάρα»

Newsroom
Τρελός χορός από Αλμέιδα και παίκτες με «Forza ΑΕΚάρα»

bet365

Ο τρομερός χορός του Αλμέιδα και των παικτών πάνω στην πίστα, παρέα με τον Αργυρό, στους ρυθμούς του «Forza ΑΕΚάρα».

Τα υπέροχα βίντεο από την γιορτή των παικτών της ΑΕΚ στα μπουζούκια δεν σταματούν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Στο νέο βίντεο ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του έχουν ανέβει στη σκηνή του κέντρου και μαζί τον Αργυρό, που ήταν πάνω στην πίστα εκείνη τη στιγμή, ξεκίνησαν να χορεύουν και να τραγουδούν στους ρυθμούς του «Forza ΑΕΚάρα».

Όπως καταλαβαίνετε, στο κέντρο επικράτησε πανικός από τους φίλους της ΑΕΚ, που το είχαν κατακλύσει, με τους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» και τον Αλμέιδα να τους καλούν συνεχώς να πανηγυρίσουν μαζί τους. Κάποια στιγμή ο Πινέδα και ο Ελίασον βούτηξαν από την σκηνή σ' ένα βουνό από λουλούδια που είχε σχηματιστεί μπροστά τους. Πιο μετά ο Αθανασιάδης πήρε στις πλάτες του τον Γαλανόπουλο, με τον Αργυρό να τους αντικρίζει και να ξεσπάει σε γέλια.

Δείτε το τρομερό βίντεο από τον χορό των παικτών και του Αλμέιδα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα