Τσούμπερ: «Ήταν μία νίκη για όλους, τον πρόεδρο, τους συμπαίκτες και τους οπαδούς»

Τσούμπερ: «Ήταν μία νίκη για όλους, τον πρόεδρο, τους συμπαίκτες και τους οπαδούς»

Newsroom
Ο Στίβεν Τσούμπερ φιλάει το τρόπαιο της Super League

bet365

Ο Στίβεν Τσούμπερ στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ τόνισε πως είναι ευτυχισμένος και ευχαρίστησε όλη την οικογένεια του Δικεφάλου.

Η ΑΕΚ μετά από πέντε χρόνια επέστρεψε στην κορυφή και κατέκτησε το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Εκ των πρωταγωνιστών του Δικεφάλου και ειδικά στα play-offs ήταν ο Στίβεν Τσούμπερ. Ο διεθνής Ελβετός στις δηλώσεις του μετά την απονομή του τροπαίου εξέφρασε την ευτυχία του για την επίτευξη του μεγάλου στόχου και ευχαρίστησε όλη την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια.

Μελισσανίδης: «Με ρωτάτε αν έφτασε η ώρα να ειδοποιήσω, η ειδοποίησή μου είναι αυτό το γήπεδο» (vid)

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος, είναι κάτι που ονειρευόμουν και προσπάθησα πολύ. Όσο πιο κοντά φτάνεις τόσο πιο πολύ άγχος έχεις και τόσο πιο χαρούμενος είσαι. Όλοι ήμασταν λίγο αγχωμένοι γιατί και με ισοπαλία παίρναμε τον τίτλο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς, τον πρόεδρο, τους συμπαίκτες, όλους. Μας έδωσαν ελπίδα, δύναμη κατά τη διάρκεια της σεζόν και αυτή ήταν μία νίκη για όλους.

Είμαι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα συναισθηματικός, κάθε φορά που ήμουν σπίτι μου προσπαθούσα αυτό το συναίσθημα να μην με κυριεύει. Με βοήθησε πάρα πολύ το επιτελείο και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας για να βρεθώ στη θέση που είμαι τώρα», ανέφερε ο Στίβεν Τσούμπερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα