G-Betting: Mε τα γκολ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τις άμυνες στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

G-Betting G-Betting
G-Betting: Mε τα γκολ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τις άμυνες στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Τελευταία αγωνιστική των play-offs της Stoiximan Superleague, με το ΑΕΚ-Βόλος και το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός να ξεχωρίζουν.

Μπαίνουμε στην τελευταία αγωνιστική Stoiximan Superleague και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Ξεκίνημα με το ματς στην Nέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο στις 20:00 και χρειάζεται απλά μια ισοπαλία για να κλειδώσει και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή. Ξεκάθαρο φαβορί η Ένωση, ενώ σίγουρα οι παίκτες του Αλμέιδα θα μπουν από την αρχή δυνατά για να κυριαρχήσουν όπως κάνουν σε όλα τα ματς, ανεξαρτήτου έδρας. Ποιότητα μεσοεπιθετικά με Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Τσούμπερ και Λιβάι. Πάμε με το over 3.5 στην κατάμεστη Opap Arena που προσφέρεται στο 1.57 στη Stoiximan.

ιι

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι που θα κρίνει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Λουτσέσκου θέλει οπωσδήποτε νίκη για να πάει στην τρίτη θέση, ενώ οι Πειραιώτες μένουν τρίτοι και με το Χ. Φυσικά στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός τερματίσει τρίτος θα πρέπει να περιμένει τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για να δει αν θα κρατήσει την θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League. Σκληρό ματς αναμένεται που μπορεί να κριθεί και στο γκολ. Δεν θα πάρουν πολλά ρίσκα οι δύο ομάδες και το under 2.5 προσφέρεται στο 1.71 στη Bwin.

υθθ

Τέλος στις 20:00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη και θέλει να κλείσει με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις του, περιμένοντας το...θαύμα από τη Νέα Φιλαδέλφεια, κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο. Οι... πράσινοι σε όλη τη σεζόν έχουν δείξει εξαιρετικά δείγματα στην άμυνα τους, ωστόσο στην επίθεση δυσκολεύονται πολύ να βρουν δίχτυα και ειδικά να σκοράρουν πάνω από δύο φορές σε κάποια ματς. Το under 2.5 δίνεται στο 1.82 στη Novibet και αξίζει το ρίσκο με τα όσα έχουν δείξει οι δύο ομάδες.

ττυτ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting