Κόλμαν: «Θα συζητήσω με την οικογένειά μου για το μέλλον μου, το συμβόλαιό μου τελείωσε»

Κόλμαν: «Θα συζητήσω με την οικογένειά μου για το μέλλον μου, το συμβόλαιό μου τελείωσε»

Ο Κόλμαν

bet365

Ο Ουαλός τεχνικός μίλησε στη NOVA τονίζοντας πως δεν έχει πάρει απόφαση για το μέλλον του και ότι το συμβόλαιό του στον Ατρόμητο τελείωσε.

Ο Κρις Κόλμαν με αφορμή και τις φήμες που τον θέλουν να διαπραγματεύεται με τον Ολυμπιακό μίλησε στη NOVA μετά το πέρας του αγώνα του Ατρόμητου, επισημαίνοντας ότι δεν ξέρει το τι θα γίνει με το μέλλον του και δεν έχει πάρει απόφαση.

«Θα επιστρέψω στο σπίτι μου στο Γουίντσεστερ, όπου μένω με τη γυναίκα και την οικογένεια μου. Θα συζητήσουμε για το μέλλον μου και για τις σκέψεις μου για το μέλλον. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα

Πάνω από όλα θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Ατρόμητο για όσα έχουμε καταφέρει αυτούς τους 18 μήνες. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον τεχνικό διευθυντή, το stuff, τους συνεργάτες μου και τη διοίκηση. Το συμβόλαιο μου ήταν για μια σεζόν και έχει λήξει. Θα πρέπει να το συζητήσω με τη γυναίκα μου για το τί θα ακολουθήσει.

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσπάθεια. Μην ξεχνάτε πως πέρυσι ήμασταν τρίτοι από το τέλος και τώρα είμαστε σε μια πολύ υγιή θέση», επισήμανε ο Ουαλός τεχνικός.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα