Παναθηναϊκός: Σχεδόν sold out η Λεωφόρος για το αντίο της εφετινής σεζόν

Παναθηναϊκός: Σχεδόν sold out η Λεωφόρος για το αντίο της εφετινής σεζόν

Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού

bet365

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού σχεδόν έχει εξαντλήσει τα εισιτήρια για το ματς με τον Άρη, καθώς στις 11:00 του Σαββάτου, είχαν μείνει μόλις 102 στην ticketmaster.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της σεζόν για τον εφετινό Παναθηναϊκό, το οποίο τον έσπρωξε προς την κορυφή και τον κράτησε εκεί για το μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος, ήταν η γεμάτη Λεωφόρος.

Τα sold out γίνονταν το ένα μετά το άλλο, με τον κόσμο του «τριφυλλιού» να επιβραβεύει με αυτό τον τρόπο την προσπάθεια που έβλεπε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του.

Κάτι που αναμένεται να γίνει και αύριο, στο τελευταίο ματς της χρονιάς κόντρα στον Άρη...

Από την πρώτη στιγμή υπήρχε η αισιοδοξία πως η εικόνα αυτή δεν θα αλλάξει την Κυριακή το απόγευμα και αυτό επιβεβαιώνεται από την κίνηση των εισιτηρίων.

Είναι χαρακτηριστικό πως στις 11:00 το πρωί της Κυριακής, υπήρχαν στην tickemaster που διαχειρίζεται την εφαμοργή διάθεσής τους, συνολικά 102 κομμάτια σε διάφορες θύρες του γηπέδου.

Αυτό σημαίνει πως αν και οι κάτοχοι των διαρκείας είναι στην θέση τους και πάλι, η ιστορική έδρα των «πράσινων» θα είναι και πάλι γεμάτη, παρά την απογοήτευση που υπάρχει για την απώλεια της κατάκτησης του τίτλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα