ΑΕΚ: Προσκάλεσε Μπλάνκο, Σκόκο και Ζούλιο Σέζαρ στο ματς με τον Βόλο

ΑΕΚ: Προσκάλεσε Μπλάνκο, Σκόκο και Ζούλιο Σέζαρ στο ματς με τον Βόλο

Μπλάνκο και Σκόκο

bet365

Ίσμαελ Μπλάνκο και Ζούλιο Σέζαρ θα δώσουν το «παρών» στην OPAP Arena, ωστόσο ο Νάτσο Σκόκο λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την κατάκτηση του 13ου τίτλου της ιστορίας της την ερχόμενη Κυριακή στην OPAP Arena καθώς χρειάζεται μόλις ένα βαθμό στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν θα πέφτει... καρφίτσα τόσο στις εξέδρες, όσο και εκτός του γηπέδου, ενώ στην ΑΕΚ ήδη έχουν προσκαλέσει παίκτες που έχουν συνδεθεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα προκειμένου να δώσουν το «παρών».

Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν προσκαλέσει στην Ένωση είναι οι Μπλάνκο, Σκόκο και Ζούλιο Σέζαρ, πρόσωπα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με την ΑΕΚ και είναι ιδιαίτερα αγαπητά από την εξέδρα.

Όλοι αποδέχθηκαν την πρόσκληση με μεγάλη χαρά. Οι Μπλάνκο και Σέζαρ θα είναι στις εξέδρες, όχι όμως και ο Σκόκο, ο οποίος δεν θα καταφέρει λόγω προσωπικών υποχρεώσών του να ταξιδέψει στην Αθήνα όσο κι αν το επιθυμούσε.

Συν τοις άλλοις υπάρχουν κι άλλοι που ψάχνονται να έρθουν για την επικείμενη φιέστα, όπως για παράδειγμα ο Αντρέ Σιμόες, με τους κιτρινόμαυρους να ετοιμάζονται για μια μεγάλη γιορτή στης Φιλαδέλφειας τα μέρη...

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα