Ολυμπιακός: Η Φιορεντίνα και η Αταλάντα ενδιαφέρονται για τον Μπακαμπού σύμφωνα με τους Ιταλούς

οσφπ

bet365

Οι επιδόσεις του Σεντρίκ Μπακαμπού δεν περνούν απαρατήρητες από το εξωτερικό και η Φιορεντίνα με την Αταλάντα φαίνεται πως έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την περίπτωσή του.

Όλα δείχνουν πώς θα πάρει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη φετινή Stoiximan Superleague καθώς δύο στροφές πριν το φινάλε, ο Σεντρίκ Μπακαμπού έχει 18 γκολ συνολικά.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις του αλλά και το γεγονός πώς μένει ελεύθερος σε λίγες εβδομάδες, έχει κάνει τις ομάδες του εξωτερικού να κοιτούν την περίπτωση του έμπειρου φορ.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται στα ραντάρ της Φιορεντίνα, η οποία κοιτάει «ζεστά» τις εξελίξεις με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Παράλληλα και η Αταλάντα βλέπει στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή τον αντικαταστάτη ενός εκ των Ζαπάτα ή Μουριέλ που αναμένεται να αποχωρήσουν από το Μπέργκαμο.

Δεν είναι οι μόνες φυσικά, καθώς ο Μπακαμπού έχει μπει στη λίστα αρκετών συλλόγων από την Ευρώπη και μάλιστα από μεγάλα πρωταθλήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα