ΑΕΚ: Ο Γαλανόπουλος συμπλήρωσε 100 συμμετοχές στην Superleague

ΑΕΚ: Ο Γαλανόπουλος συμπλήρωσε 100 συμμετοχές στην Superleague

Newsroom
Ο Γαλανόπουλος συμπλήρωσε 100 συμμετοχές στην Superleague με την ΑΕΚ

bet365

Ο Κώστας Γαλανόπουλος έπαιξε στον χθεσινό ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό κι έφτασε τις 100 συμμετοχές στην Superleague.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος αγωνίστηκε βασικός με την ΑΕΚ στο χθεσινό μεγάλο παιχνίδι της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό και μάλιστα όντας αρχηγός. Η συμμετοχή του αυτή ήταν η Νο.100 στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδόσφαιρου. Φυσικά, όλες είναι με την φανέλα της «Ένωσης», αφού δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα. Σ' αυτές έχει σκοράρει οκτώ τέρματα κι έχει δώσει δύο ασίστ.

Η ΑΕΚ έκανε μία ανάρτηση στα social media της για να «γιορτάσει» αυτό το γεγονός, αφού μην ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα παιδί που έχει βγει από την ακαδημία της ομάδας. Επεσήμανε τις δυσκολίες που πέρασε για να καταφέρει να πιάσει αυτό το νούμερο συμμετοχών και του ευχήθηκε να είναι υγιής και να συνεχίσει να γράφει ιστορία για την ομάδα.

Δείτε την ανάρτηση της ΑΕΚ:

«Τις 100 συμμετοχές του με την ΑΕΚ στη Super League συμπλήρωσε χθες στο αθηναϊκό ντέρμπι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ο Κώστας Γαλανόπουλος, φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ενα παιδί από την Ακαδημία της ΑΕΚ που έφτασε να γίνει βασικός στην πρώτη ομάδα, πρωταθλητής μαζί της το 2018 και διεθνής με την Εθνική Ανδρών, χρειάστηκε επτά χρόνια για να φτάσει σε αυτό τον αριθμό-ορόσημο, αφού οι μεγάλες περιπέτειες με τραυματισμούς τον ανάγκασαν να «χάσει» σχεδόν δύο χρόνια από την καριέρα του. Του ευχόμαστε όλοι να είναι υγιής και να συνεχίσει να γράφει ιστορία με την ομάδα που τον ανέδειξε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα