Τζαβέλλας σε Γαλανόπουλο: «Πέρασες πολλά, σου αξίζουν όλα τα μπράβο»

Τζαβέλλας σε Γαλανόπουλο: «Πέρασες πολλά, σου αξίζουν όλα τα μπράβο»

Newsroom
Τζαβέλλας σε Γαλανόπουλο: «Πέρασες πολλά, σου αξίζουν όλα τα μπράβο»

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας συνεχάρη τον Κώστα Γαλανόπουλο για την συμμετοχή ως βασικού και με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας πως του αξίζουν πολλά μπράβο, που έφτασε εκεί, μετά τα όσα πέρασε.

Ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, Γιώργος Τζαβέλλας βρέθηκε στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν αγωνίστηκε και σε συνδυασμό με την απουσία του τραυματία του Αραούχο, αλλά και τον Μάνταλο που δεν ξεκίνησε βασικός, η συνθήκη αυτή έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Κώστα Γαλανόπουλο.

Ο Έλληνας μέσος άρπαξε την ευκαιρία την στιγμή που τον χρειάστηκε η ομάδα εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετώπισαν κάποιοι συμπαίκτες του με την ίωση που κυκλοφορούσε στην ομάδα και αγωνίστηκε βασικός όντας μάλιστα και αρχηγός της ομάδας.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να συγχαρεί τον συμπαίκτη του για το επίτευγμα αυτό τονίζοντας πως πέρασε πολλά για να φτάσει εκεί και ότι του αξίζουν πολλά μπράβο.

Δείτε την ανάρτησή του για τον Γαλανόπουλο:

tzav

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα