ΑΕΚ: «Ο Παναθηναϊκός είχε μαζί του, εκτός από την καλή του τύχη, και τον... elite Πορτογάλο διαιτητή»

Newsroom
...

bet365

Η ΑΕΚ διαμαρτύρεται επειδή στη φάση του 11' όπου τραυματίστηκε ο Ρότα, ο ρέφερι Αρτούρ Σοάρες Ντιάζ δεν έδωσε καν φάουλ υπέρ της, αλλά ούτε κλήθηκε και στο VAR από τον Τιάγκο Μαρτίνς, με την Ένωση να τονίζει ότι χαρίστηκε κόκκινη στον Μπερνάρ.

Για τη φάση του 11' όπου ο Ρότα τραυματίστηκε και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο διαμαρτύρεται η ΑΕΚ, καθώς σχολίασε πως ο ρέφερι Αρτούρ Σοάρες Ντιάζ που διεύθυνε το αποψινό (30/4) της ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (0-0), δεν έδειξε καν φάουλ κατά του Μπερνάρ.

«Η ΑΕΚ ήταν απόλυτη κυρίαρχος στη Λεωφόρο, έχασε τεράστιες ευκαιρίες (με κορυφαίες τα δύο δοκάρια του Τσούμπερ) όμως ο Παναθηναϊκός είχε μαζί του, εκτός από την καλή του τύχη, και τον... elite Πορτογάλο διαιτητή που στο 11' δεν έδωσε ούτε φάουλ όταν ο Μπερνάρ έστειλε στο νοσοκομείο τον Ρότα με χτύπημα στο κεφάλι και ταυτόχρονο τον πάτησε στον αστράγαλο! 'Σιγή ασυρμάτου' στη συγκεκριμένη φάση και από τον Πορτογάλο VAR!», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media.

Μάλιστα η ΑΕΚ στη συνέχεια με θέση της, υπογράμμισε εκ νέου ότι χαρίστηκε κόκκινη κάρτα στον Μπερνάρ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Εδώ μιλάμε για μια φάση που δεν εξετάστηκε καν από το VAR και δεν δόθηκε καν φάουλ ενώ το χτύπημα από τον Μπερνάρ είναι εσκεμμένο ξεκάθαρα έχοντας δει την κίνηση του Ρότα και γνωρίζοντας που βάζει το χέρι του. Συν ότι υπάρχει το μαρκάρισμα με το πόδι, για να μην τρελαθούμε τελείως. Χαρίστηκε κόκκινη ξεκάθαρη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα