Ολυμπιακός: Επτά παίκτες του έχουν αποχωρήσει σε σχέση με το 1-1 του Σεπτεμβρίου με τον Βόλο (vid)

Ο Βρσάλικο

bet365

Ο Ολυμπιακός συγκριτικά με την ομάδα του περασμένου Σεπτεμβρίου και το 1-1 με τον Βόλο στο Καραϊσκάκη έχει μείον επτά παίκτες απ' όσους είχαν χρησιμοποιηθεί ως βασικοί ή ως αναπληρωματικοί.

Σε εκείνον τον αγώνα στο Καραϊσκάκη - που είχε λήξει 1-1 - ο τότε τεχνικός του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν, ξεκίνησε το ματς με ορισμένες αλλαγές σχετικά με τον αγώνα με τη Ναντ. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Βατσλίκ, δεξί μπακ ο Βρσάλικο στην επιστροφή του για πρώτη φορά μετά τον Ιούλιο για εκείνη την περίοδο, κέντρο άμυνας με Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Μπα και αριστερό μπακ ο Ρέαμπτσιουκ. Κέντρο με Εμβιλά και Κούντε, μπροστά τους ως δεκάρι ο Βαλμπουενά, άκρα με Μασούρα και Μπόουλερ και φορ τον Ουί Τζο Χουάνγκ.

Εάν βάλουμε μαζί και τις αλλαγές - καθώς από τον πάγκο ήρθε ο Ντε Λα Φουέντε, όπως και ο Άβιλα - τα πρόσωπα που δεν είναι πια στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι επτά. Μαζί με την αποχώρηση του Κορμπεράν οι αποχωρήσεις φτάνουν στις οκτώ αλλά ως προς το έμψυχο δυναμικό οι παίκτες που δεν είναι πια στο Λιμάνι είναι επτά.

Δηλαδή από το αρχικό σχήμα οι Βατσλίκ, Βρσάλικο, Κούντε, Ουί Τζο Χουάνγκ και Μπόουλερ και με τις αλλαγές ο αριθμός πάει στις επτά διαφοροποιήσεις: οι άλλοι δύο ήταν οι Άβιλα και Ντε Λα Φουέντε. Από αυτούς τους παίκτες ο μόνος από τον οποίο πήρε χρήματα ο Ολυμπιακός ήταν ο Άβιλα.

Οι επτά που δεν συνεχίζουν στον Ολυμπιακό από τότε

  • Τέρμα: Βατσλίκ
  • Άμυνα: Βρσάλικο και Άβιλα
  • Κέντρο: Κούντε
  • Επίθεση: Ντε Λα Φουέντε, Μπόουλερ και Ουί Τζο
@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα