Μαρινάκης: «Τους ευχαριστώ στον ΟΦΗ που με εμπιστεύονται» (vid)

Μαρινάκης: «Τους ευχαριστώ στον ΟΦΗ που με εμπιστεύονται» (vid)

Newsroom
marinakis

bet365

Ο Νίκος Μαρινάκης μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ, καθώς υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο με το club.

Κάτοικος Ηρακλείου μέχρι το 2025 θα μείνει ο Νίκος Μαρινάκης, καθώς ο 30χρονος δεξιός μπακ ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ.

Πλέον θα συμπληρώσει εξαετία στην ομάδα όπου και πήγε το 2019 και πριν το πρόσφατο 1-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, μίλησε για το θέμα στην Cosmote TV. «Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν και εγώ θα συνεχίσω να δίνω το 100% για να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ηταν μια χρονιά με τα πάνω και τα κάτω της, σίγουρα η εικόνα της ομάδας μπορούμε να πούμε ότι είναι κανονική από το δεύτερο μισό και μετά. Και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος της ομάδας για τα επόμενα χρόνια, προκειμένου ο ΟΦΗ να φτάσει εκεί που αξίζει να βρίσκεται».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα