Το γλέντι του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια και η φοβερή φωτογραφία του Κουρμπέλη με τον Ιωαννίδη (pics)

Newsroom
Πανηγυρισμοί σε Τούμπα

bet365

Ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαία νίκη μέσα στη Τούμπα επί του ΠΑΟΚ με τους «πράσινους» να το πανηγυρίζουν με την ψυχή του στα αποδυτήρια. Ο αρχηγός Δημήτρης Κουρμπέλης αγκάλιασε τον «χρυσό» σκόρερ, Φώτη Ιωαννίδη, ενώ φίλησε και τον Μπερνάρ.

Μια από τις μεγαλύτερες νίκες του την φετινή χρονιά πέτυχε ο Παναθηναϊκός στη Τούμπα. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 2-1 του ΠΑΟΚ και όπως ήταν λογικό πανηγύρισαν με τη ψυχή τους αυτό το τρίποντο. Η ΠΑΕ ανέβασε φωτογραφίες από τα αποδυτήρια, όπου ξεχώρισε η αγκαλιά του Δημήτρη Κουρμπέλη στο «χρυσό» σκόρερ, Φώτη Ιωαννίδη, με τον αρχηγό των «πρασίνων» να φιλάει και τον Μπερνάρ. Φυσικά υπάρχει και η ομαδική φωτογραφία στην οποία είναι και ο τραυματίας Αϊτόρ που παρότι δεν μπορεί να αγωνιστεί είναι δίπλα στην ομάδα στην μεγάλη της αυτή προσπάθεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα