Γρηγορίου: «Έμειναν τρεις τελικοί για εμάς και όλες τις ομάδες»

Γρηγορίου: «Έμειναν τρεις τελικοί για εμάς και όλες τις ομάδες»

Newsroom
λαρισας

bet365

Για το αποτέλεσμα κόντρα στον Λεβαδειακό αναφέρθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το παιχνίδι.

Ο Ιωνικός προηγήθηκε κόντρα στον Λεβαδειακό αλλά είδε την ομάδα της Βοιωτίας να κάνει την ολική ανατροπή και χρειάστηκε τον Τσιγκρίνσκι για να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στη «NOVA» για το αποτέλεσμα και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του.

«To παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για εμάς. Πετύχαμε ένα υπέροχο τέρμα. Αντίστοιχα εξαιτίας του γηπέδου ο Λεβαδειακός έκανε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες, επειδή οι παίκτες μας γλίστρησαν. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαν να μην μπήκαμε στην αναμέτρηση και δεχτήκαμε δύο γρήγορα γκολ.

Μετά, έπρεπε να κυνηγήσουμε το σκορ και τελικά πετύχαμε την ισοφάριση. Συγχαρητήρια στα παιδιά για αυτό το αποτέλεσμα και για όλα αυτά που έχουν καταφέρει μέχρι τώρα. Σήμερα παίξαμε σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο, που δεν ευνοεί εμάς, γιατί έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Σήμερα το παιχνίδι πήγε στη δύναμη και σε μακρινές μπαλιές. Ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε και πετύχαμε τον ένα από τους δύο στόχους μας, που ήταν ή να πάρουμε έναν ή τρεις βαθμούς. Έμειναν τρεις τελικοί και για εμάς και για όλες τις άλλες ομάδες και περιμένουμε το τέλος για να δούμε ποιοι θα τα καταφέρουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα