Άντρατζ Σπόραρ: Ο άνθρωπος των μεγάλων παιχνιδιών του Παναθηναϊκού! (vids)

Άντρατζ Σπόραρ: Ο άνθρωπος των μεγάλων παιχνιδιών του Παναθηναϊκού! (vids)

Νίκος Αθανασίου
Ο Άντρατζ Σπόραρ

bet365

Ο Σλοβένος επιθετικός πάτησε το... on στα play-offs και στη πρώτη του σεζόν στον Παναθηναϊκό έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική παράδοση στα σπουδαία ματς.

Στο πρότερο ποδοσφαιρικό του βίο, είχε αποδείξει πως είναι ''φτιαγμένος'' για τα μεγάλα παιχνίδια. Ο Άντρατζ Σπόραρ ήρθε στον Παναθηναϊκό με την φήμη του ικανού σκόρερ, ο οποίος παράλληλα ''μιλά'' και στα ντέρμπι, κρίνοντας τις σπουδαίες αναμετρήσεις.

Πριν φορέσει τη φανέλα με το Τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς, ο Σλοβένος στράικερ είχε ''συνδεθεί'' 11 φορές με το αντίπαλο πλεκτό σε αναμετρήσεις με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Τέσσερις φορές κόντρα στη Μάριμπορ ως παίκτης της Ολίμπια Λουμπλιάνας, έξι απέναντι στην Σπάρτακ Τρνάβας στη Σλοβακία με τα χρώματα της Σλόβαν Μπρατισλάβας και μία με αντίπαλο την Μπενφίκα στο ντέρμπι της Λισαβώνας, ως παίκτης της Σπόρτινγκ.

Αυτή την παράδοση, προς όφελος των ''πρασίνων'', την συνεχίζει και στην Ελλάδα, όντας ο πιο επιδραστικός παίκτης του συνόλου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στα ντέρμπι. Ο διεθνής φορ που στα play-offs αποδεικνύεται καθοριστικός, έχοντας σκοράρει δύο υπερπολύτιμα γκολ, έχει μέχρι στιγμής τα εξής... ανδραγαθήματα:

  • Κέρδισε το πέναλτι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και από την άσπρη βούλα ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1-1.
  • Κέρδισε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Αϊτόρ στο 2-1 επί του ΠΑΟΚ μέσα στη Τούμπα.
  • Στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Άρη πέτυχε το γκολ της νίκης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Βέρμπιτς.
  • Σκόραρε στα τελευταία δευτερόλεπτα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό από την άσπρη βούλα και γλίτωσε τον Παναθηναϊκό από την ήττα.
  • Έκρινε υπέρ της ομάδας του, το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη για τα play-offs, σκοράροντας με κεφαλιά.
  • Άνοιξε τον δρόμο για την πρόσφατη νίκη επί του Ολυμπιακού, κλέβοντας την μπάλα από τον Σωκράτη και εκτελώντας υπέροχα το τετ α τετ απέναντι από τον Πασχαλάκη.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από τα παραπάνω, ο Σπόραρ αποτελεί βαρόμετρο και μάλιστα πολύ σημαντικό για τον Παναθηναϊκό τόσο ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα, όσο και για τα μεγάλα παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι το φινάλε της σεζόν και θα κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα