Αυγενάκης: «Η υπόθεση με τους Πολωνούς διαιτητές επιβάλλει πειστικές εξηγήσεις προς τους φιλάθλους»

Newsroom
Αυγενάκης: «Η υπόθεση με τους Πολωνούς διαιτητές επιβάλλει πειστικές εξηγήσεις προς τους φιλάθλους»

bet365

Ο Λευτέρης Αυγενάκης πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν σήμερα με τον Πολωνό ρέφερι και τους βοηθούς του που δεν διεύθυναν το ματς ΑΕΚ-Αρης.

Θέση για τα όσα συνέβησαν σήμερα με την αντικατάσταση του ρέφερι Πάβελ Ρατσκόφσκι και των βοηθών του που είχαν οριστεί για το ματς ΑΕΚ-Αρης από τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου και Ελληνες βοηθούς, πήρε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Οπου ο Υφυπουργός Αθλητισμού ανέφερε μέσω των social media τα εξής: «Η ανεξάρτητη λειτουργία της ΚΕΔ/ΕΠΟ, όπως ορθότατα περιγράφεται στην Ολιστική Μελέτη, δεν μπορεί να ερμηνεύεται ως "ασύδοτη λειτουργία". Η υπόθεση με τους Πολωνούς διαιτητές επιβάλλει πειστικές εξηγήσεις προς τους φιλάθλους, αλλά και τις διεθνείς ομοσπονδίες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα