G-Betting: Εμπιστοσύνη σε αυτούς που... καίγονται

G-Betting G-Betting
G-Betting: Εμπιστοσύνη σε αυτούς που... καίγονται

bet365

Το Σάββατο συνεχίζονται τα play-outs της Stoiximan Superleague με τέσσερις αναμετρήσεις.

Η μάχη κορυφώνεται στα play-outs της Stoiximan Superleague, αφού τέσσερις ομάδες παλεύουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει 4 αναμετρήσεις.

Στις 17:00 ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από πέντε σερί Under 2.5 προέρχεται ο Ατρόμητος που παλεύει όλα τα ματς του, ενώ ο ΠΑΣ που καίγεται έχει 4 σερί ήττες και 11 ματς δίχως νίκης. Ματς-τελικός για τους Γιαννιώτες που αν χάσουν μπλέκουν ακόμα πιο πολύ. Το Χ2 και under 2.5 δίνεται στο 2.45 στη stoiximan και είναι καλή επιλογή.

γ

Στις 17:30 ο ΟΦΗ υποδέχεται τη Λαμία που καίγεται για βαθμούς και έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στα play-outs με 2 νίκες σε 2 ματς. Η εικόνα πους μας έχει δείξει μέχρι στιγμης στο μίνι πρωτάθλημα, αξίζει για άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα. Το Χ2 στη Novibet για την ομάδα της Φθιώτιδας προσφέρεται στο 1.83 και αξίζει το ρίσκο με βάση τα πρόσφατα αποτελέσματα των δύο ομάδων.

σ

Στις 19:30 ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Οι Βοιωτοί δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ατρόμητο και βρίσκονται στην τελευταία θέση με 19 βαθμούς, την ώρα που ο προτελευταίος Ιωνικός έχει 21. Τόσο ο Αστέρας όσο και ο Λεβαδειακός έχουν πέντε under 2.5 στα τελευταια 6 ματς τους στο πρωτάθλημα. Για να ανεβάσουμε λίγο την απόδοση θα πάμε στο under 1.5 στη novibet που προσφέρεται στο 2.45.

κκ

Στις 19:30 ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ιωνικό. Οι Νικαιώτες είναι στην 13η θέση και ψάχνουν βαθμό ή βαθμούς. Οι Αγρινιώτες έχουν σωθεί και η εικόνα τους τον τελευταίο καιρό δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Και σε αυτή την περίπτωση θα πάμε με το κίνητρο και το X2 το οποίο πληρώνει 1.55 στη Bwin.

κκ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting