Λαμία: Επιστροφή Τόσιτς και Πάβλοβετς κόντρα στον ΟΦΗ

Νότης Χάλαρης
λαια

bet365

Με δύο σημαντικές επιστροφές θα αγωνιστεί κόντρα στον ΟΦΗ η Λαμία, με τον Βόκολο να κάνει γνωστή την αποστολή.

Επόμενη μάχη της Λαμίας είναι κόντρα στον ΟΦΗ για την 3η αγωνιστική των play-out με στόχο τους τρεις βαθμούς για να φτάσει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή της στην κατηγορία.

Ο Λεωνίδας Βόκολος ανακοίνωσε την αποστολή που θα έχει μαζί του, όπου σε αυτή βρίσκονται για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό τόσο ο Ζόραν Τόσιτς, όσο και ο Αλεξάντρ Πάβλοβετς.

Ο πρώτος πραγματοποίησε τη μία και μοναδική συμμετοχή του στις 5/2 κόντρα στον Παναθηναϊκό και έκτοτε είχε μείνει εκτός λόγω τραυματισμού. Ο δεύτερος αντίστοιχα είχε τραυματιστεί κόντρα στον ΟΦΗ στις 13/2 και είχε μείνει από τότε εκτός. Παράλληλα επέστρεψαν Μανούσος και Ντε Βινσέντι που ήταν τιμωρημένοι.

Αναλυτικά: Γκαραβέλης, Κοσέλεφ, Νικοπολίδης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης, Παπαδόπουλος, Πάβλοβετς, Αμπαντά, Νούνιες, Μπεχαράνο, Στάνκο, Βασιλαντωνλόπουλος, Τόσιτς, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Καραμάνος, Βέργος, Τσούκαλος, Μεντίνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα