Ολυμπιακός: Στο πλευρό του Ανιγκό ως βοηθοί οι Συλαϊδόπουλος και Μπενεντέτ

Ο Συλαϊδόπουλος

bet365

Ο Ανιγκό θα έχει στο πλευρό του τον προπονητή της Κ19 της ομάδας του του Ολυμπιακού και τον Μπενεντέτ που ήταν σε άλλα πόστα στον σύλλογο.

Ο Συλαϊδόπουλος θα είναι ο πρώτος βοηθός του Ανιγκό στον Ολυμπιακό για το ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά και ενόψει της συνέχειας. Πρόκειται για τον προπονητή της Κ19, δηλαδή των Νέων του Ολυμπιακού, που πηγαίνουν εξαιρετικά στο Πρωτάθλημά τους.

Ο 2ος βοηθός του θα είναι ο Τόμας Μπενεντέντ. Στον Ολυμπιακό ο Μπενεντέντ υπήρξε βοηθός του επικεφαλής των Ακαδημιών και scout και από τον Σεπτέμβριο και μετά σε έναν ρόλο συνεργάτη του Ανιγκό (που είχε τη θέση του τεχνικού διευθυντή) και ειδικότερα ως βοηθός διεθυντή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού. Έχει δουλέψει και ως αναλυτής και βοηθός προπονητή στη Μαρσέιγ.

Το επιτελείο του Γάλλου: βοηθός του ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος που προέρχεται από τα τμήματα Ακαδημιών και την Κ19, 2ος βοηθός ο Τομάς Μπενεντέτ, γυμναστής ο Μουρίκης, προπονητής γκολκίπερ ο Αγριογιάννης, αναλυτές οι Λουκάς και Βογιατζάκης και γυμναστής αποκατάστασης ο Λιούγκος.

Το επιτελείο του Ανιγκό

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα