Η ψηφοφορία του Gazzetta για την αποχώρηση του Μίτσελ: 79% Διαφωνώ-21% Συμφωνώ

Η ψηφοφορία του Gazzetta για την αποχώρηση του Μίτσελ: 79% Διαφωνώ-21% Συμφωνώ

Newsroom
Ο Μίτσελ βαδίζει μπροστά στον πάγκο του Ολυμπιακού

bet365

Σε poll του Gazzetta όπου σε χρονικό διάστημα 24 ωρών συμμετείχαν 30.000 αναγνώστες, η συντριπτική τους πλειοψηφία που ανέρχεται στα επίπεδα του 80% εξ' αυτών έδειξε πως διαφωνεί με την απόφαση του Μίτσελ να μη συνεχίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί πλέον ο Μίτσελ, καθώς ο Ισπανός κόουτς παραιτήθηκε χθες (3/4) και δεν συνεχίζει στον πάγκο των «ερυθρολεύκων».

To Gazzetta έδωσε τον.. λόγο στον κόσμο ώστε να πει αν συμφωνεί ή όχι την με την απόφασή του και ευρύτερα την αποχώρησή του από το λιμάνι και η συντριπτική τους πλειοψηφία έδειξε αρνητική.

Στη σχετική ψηφοφορία όπου σε χρονικό διάστημα 24 ωρών συμμετείχαν σχεδόν 30.000 αναγνώστες, νούμερο ιδιαίτερα υψηλό, περισσότεροι από 23.000 εξ' αυτών που αντιστοιχούν σε ποσοστό 80% ... είπαν πως «διαφωνούν» με τη σχετική εξέλιξη και την αποχώρησή του.
...


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα