Ολυμπιακός: Νοκ-άουτ για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες ο Κανός

Ολυμπιακός: Νοκ-άουτ για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες ο Κανός

οσφπ

bet365

Έπειτα από τις καθιερωμένες εξετάσεις, έγινε γνωστό πώς ο Σέρτζι Κανός θα μείνει εκτός για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες.

Άπαντες στον Ολυμπιακό «πάγωσαν» με την εικόνα του Σέρτζι Κανός όταν αποχώρησε στο ματς με τον Άρη έχοντας δάκρυα στα μάτια για τον τραυματισμό του.

Ο Ισπανός αποχώρησε με ταξί μετά το τέλος της αναμέτρησης και σήμερα (03/04) υποβλήθηκε σε εξετάσεις προκειμένου να γίνει γνωστό το μέγεθος της ζημιάς αλλά και το πόσο θα μείνει εκτός.

Εν τέλει ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει υποστεί κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου, κάτι που σημαίνει πώς θα μείνει εκτός για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πώς θα απουσιάσει σίγουρα από τα παιχνίδια κόντρα σε ΠΑΟΚ (05/04), Παναθηναϊκό (09/04) και τα ματς με ΑΕΚ για Novibet Κύπελλο Ελλάδας (12/04) και πρωτάθλημα.

Ο Κανός μετράει τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ με τον Ολυμπιακό σε οκτώ παιχνίδια, αποτελώντας βασικό και αναντικατάστατο μέλος στα τελευταία ματς για τους «ερυθρολεύκους». Να θυμίσουμε πώς είναι δανεικός από την Μπρέντφορντ μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από την άλλη, ο Ουσεϊνού Μπα υποβλήθηκε σε μαγνητική καθώς έγινε επίσης αναγκαστική αλλαγή κόντρα στον Άρη αλλά η περίπτωσή του δεν εμπνέει ανησυχία καθώς ήταν μία απλή σύσπαση στους προσαγωγούς. Ο ίδιος δήλωσε στο Gazzetta μετά το ματς πώς νιώθει καλά και πλέον... τρέχει για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα