ΕΠΟ: Η Εκτελεστική Επιτροπή εξουσιοδοτεί τον Μπαλτάκο για κάθε ενέργεια κατά του Ολυμπιακού

ΕΠΟ: Η Εκτελεστική Επιτροπή εξουσιοδοτεί τον Μπαλτάκο για κάθε ενέργεια κατά του Ολυμπιακού

Newsroom
Ο Μπαλτάκος έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ

bet365

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με ψήφους 15-1, εξουσιοδοτεί τον Τάκη Μπαλτάκο ώστε να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για τα όσα έγιναν με τους κ.κ. Καραπαπά- Μαρινάκη στη συνάντηση των ομάδων των play-offs με τον Μπένετ και τον Πρόεδρο της ΕΠΟ.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης στα γραφεία της ΕΠΟ μεταξύ των ομάδων των play-offs και των κ.κ. Μπαλτάκου-Μπένερ, ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, ανέφερε πως έκανε δώρο μια φούστα στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, ενώ στο video ακούγεται να τον βρίζει κιόλας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ με 15-1 ψήφους εξουσιοδοτεί, λοιπόν, τον πρόεδρο της ΕΠΟ να προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια ποινικής, πειθαρχικής και αστικής φύσεως δίωξη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Αποφάσισε, με ψήφους 15-1, την παροχή εξουσιοδότησης προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, προκειμένου να προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια ποινικής, πειθαρχικής και αστικής φύσεως ενώπιον των αρμοδίων εθνικών και υπερεθνικών αρχών, σε συνέχεια όσων έλαβαν χώρα κατά τη συνάντηση της 27.03.2023, με τη συμμετοχή του Προέδρου της ΕΠΟ, του προέδρου της ΚΕΔ, κ. Στίβεν Μπένετ και των εκπροσώπων των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Άρης, ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για θέματα ορισμού διαιτητών στα play off της Super League 1.

ΕΠΟ: Πειθαρχική δίωξη στον Ολυμπιακό

Θυμίζουμε ότι ήδη έχει ασκηθεί και δίωξη κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το:

«Ζούμε στη Δημοκρατική Ελλάδα και όχι στην Ελλάδα που εκείνος ονειρεύεται με φασισμό και σβάστικες». Τότε, ο Ολυμπιακός πήρε θέση για τη συνάντηση με τον Τάκη Μπαλτάκο. Ετσι, ο Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για εξύβριση και δυσφήμιση στις ποδοσφαιρικές Αρχές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα